K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Praktische hulp voor jouw kat of konijn, workshops en lezingen

Praktische hulp: het voer is op, er zijn nieuwe kattenbakgrit nodig of uw dier wordt ziek en moet naar de dierenarts. In deze situaties kan ik spullen voor u halen of uw vervoer verzorgen. Natuurlijk help ik ook uw dier in het reismandje te krijgen.

Verkoop kammen als je de vacht van je dier goed bij wilt houden, inclusief advies over frequentie en manier van kammen en het hanteren van het het dier tijdens het kammen. Neem contact op voor de prijs van de diverse kammen.

Lezingen over kattengedrag en konijnengedrag of een workshop over trimmen: op informele, speelse manier en met goed te begrijpen taal, houd ik presentaties over katten- en konijnengedrag. Dit is meestal bij een dierenarts of dierenasiel. Hierdoor leer je beter observeren wat jouw dier wil en krijg je informatie over de oorzaken en oplossingen van bepaalde problemen. Neem contact op voor meer informatie.

Kosten

Praktische hulp: € 25,-- per uur.

Lezingen/workshops: neem contact op.

Reiskosten: € 0,35 per kilometer vanaf mijn huis tot ik weer thuis ben en alle kilometers die ik ondertussen voor jou maak. 
Het aantal kilometers wordt bepaald door de kilometers dat de routeplanner van mijn telefoon aangeeft. 

Parkeerkosten en kosten van dierenarts en spullen moeten door u worden voldaan. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Ik heb wisselgeld terug van € 50,--.


Evaluaties lezingen
Woensdagavond een interessante bijeenkomst over kattengedrag gehad in het Dierentehuis in Den Bosch. Corine gaf ons veel handige en nieuwe informatie. Ik dacht dat ik al een behoorlijke katten-kenner was, maar er kwamen veel zaken voorbij waarvan ik nog niets/niet veel wist. Door katten goed te observeren kun je echt veel achterhalen. Ik probeer mijn eigen katten nu beter te 'lezen', om zo nog beter te begrijpen hoe ze zich voelen en wat ze willen. Zeker ook toepasbaar tijdens mijn vrijwilligerswerk in het Dierentehuis. Dank je wel Corine, voor de leerzame en leuke avond!! Ook namens Dizzy en Bob, die genieten van de lekkere proefpakketjes en hopelijk ook van mijn scherpere observaties :) Veel groetjes, Lara


Beste Corine, ik heb genoten van de informatie avond over kattengedrag in het dierentehuis! Ik vertroetel daar de katten, en kan uw informatie goed gebruiken. Nog bedankt! En doe de groetjes aan uw eigen poezen. Groetjes, Carla Mennen