K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Evaluatie klanten trimmen.

Hieronder tref je feedback van klanten waar ik de kat(ten) of konijnen heb getrimd. Wil je ook een bericht achterlaten? Schrijf dan iets op mijn gastenboek.


Hoi Corine,

het gaat goed met Tika en Zinzi sinds ze zijn getrimd.Het is ons erg veel meegevallen omdat we dachten dat het niet te doen was. Als je nooit eerder katten hebt gehad zoals wij is een deskundig advies wel fijn. Dat advies hebben wij van jou gekregen. Bedankt en groetjes,Janny en Peter
Heel tevreden over Corine,

Is heel deskundig en professioneel. Onze Bibi is goed geholpen en geeft nu gelukkig minder over.Ze heeft ons laten zien hoe te kammen en wat we wel en niet moeten doen. Erg fijn! Ook veel tips gekregen waar we veel mee kunnen.Bedankt!

    

Hoi Corine,

Met Polly gaat het heel goed, ze heeft geen last gehad van het trimmen.Deze dame is net zo vrolijk als altijd.Bedankt voor alles.

Groetjes Anja

   Dag Corine,

Het gaat hel erg goed met Loeki. Hij was heel snel over de angst heen. Was wel een beetje rustig, maar ja, wat wil je na zo'n dag. Mijn vrouw schrok totaal niet, ze is heel enthousiast en we hadden het al eerder moeten doen. We weten niet hoe lang de aangroei duurt, maar we bellen weer. Nogmaals bedankt voor de hele fijne behandeling van Loeki.


 

 Corine levert perfect werk, laat haar eigen ook echt niet afschrikken door een kat die verbaal helemaal de pan uit flipt, blijft rustig en proffesioneel. mijn poes Rengar vond het trimmen dus helemaal niks. maar het moet toch gebeuren he. aantal klitten van haar achterwerk gehaald en we waren ongeveer in 20 minuten klaar. Als het weer nodig mocht zijn dan ben jij degene die ik bel Corine :D
   


Corine heeft me fantastisch geholpen met mijn jonge katertje Fou (kruising Ragdoll). Ze wist hem erg op zijn gemak te stellen, kon me ontzettend veel vertellen over zijn gedrag en het arme ding heeft het eindelijk een stuk minder heet nu die os haar weg is! Mijn andere kat kwam zelfs vrijwillig erbij liggen op de trimtafel, zo fijn was ze met de katten! Corine bedankt! Jij bent absoluut de eerste die ik bel als Fou weer een beetje moeite met zijn vachtje heeft!   

Iets meer dan een week geleden heeft Corine mijn Siberische boskat gekamd en geschoren. Ik ben hartstikke tevreden over Corine. Mijn kat is helemaal niet gewend om zo uitvoerig te worden gekamd en vond het ook niks. Maar Corine heeft het hartstikke goed en snel aangepakt en het is dan ook helemaal geen stressvol bezoekje geweest! Bovendien vond ik het erg fijn dat ze ook in het weekend langs kan komen. Helemaal top!Corine kwam onze twee groot uitgevallen Maine Coon x Ragdoll katers kammen en trimmen. Het was een stressvolle ervaring voor zowel de katten als voor onszelf, maar we zijn blij dat ze van hun klitten af zijn. Corine gaf advies over welke borstel ik kon proberen om de ondervacht eruit te borstelen. Een van de twee is geschoren en hij vindt zichzelf erg mooi. De andere is vooral gekamd en vond zijn geschoren broertje de eerste dagen lelijk (dat heb ik natuurlijk zelf bedacht), maar na een paar dagen was dat ook weer over. We waren super blij om een trimster te vinden die echt katten trimt en ze niet ziet als kleine poedels. Onze reuzen vinden het vreselijk om auto te rijden, dus het was een groot voordeel dat Corine aan huis kwam!
Corine heeft mijn Ragdoll kater, Louis, met een lange en dikke vacht getrimd. Louis heeft in de winter last van klitten en van het continue borstelen wordt hij niet blij, dus dat werd scheren. Corine was goed voorbereid voor het trimmen en had verschillende manieren om hem af te leiden. Louis was weer snel de oude en geniet van zijn korte vachtje. Naast het trimmen heeft ze me goed advies gegeven over de vachtverzorging. Ik ben zeer tevreden met de service!
   Bedankt Corine, Ewok was eigenlijk erg snel weer de 'oude' we hebben hem natuurlijk pas kort maar het wennen heeft weer grote stappen gemaakt, zelf met de hond! Vandaag hebben we ook zn zusje maar opgehaald en die lijkt erg content te zijn en loopt al door de huiskamer. Ewok vind het minder. We hadden verwacht dat ze wel blij zouden zijn omdat ze nog geen 2 weken gescheiden zijn.

Ewok was wel merkbaar blij dat zn vacht eraf is. Hij springt meer en vind aanhalen weer leuker! Goed werk dus!!

Bedankt en tot de volgende!

  


Top werk geleverd door Corine. Onze kater Joris (Noorse boskat, 1 jaar) had zoveel klitten dat hij door Corine is geschoren. Corine zorgde er eerst voor dat Joris op zn gemak was, waarna ze snel te werk ging. Erg fijn, want dat scheelde stress bij Joris. Direct na de behandeling liep hij weer vrolijk rond. Daarnaast kwam Corine met goede tips om dergelijke klitten in de toekomst te voorkomen. Nogmaals bedankt!

  


Angie is nog steeds niet bij gekomen van de schrik. Misschien dat ze toch Wodan mist. Loopt veel te miauwen. Verder als ze slaapt dan is het goed. Momenteel doet ze dat heel vaak. Jou geduld met Angie was fenomenaal. Maar weet niet goed hoe het nu verder met haar zal gaan . Ik hou je op de hoogteBedankt voor het trimmen van onze kat. Hij heeft het je behoorlijk moeilijk gemaakt onze schijtluis, maar jij bleef super relax!Hij had veel stress maar al vrij snel na je behandeling was alles weer koek en ei en paradeerde hij weer vrolijk rond alsof er niks gebeurd was. Super fijn!

Mijn Maine Coone vind het niet fijn als je aan haar zit! Laat staan dat je ze kamt. K.A.T is bij mij aan huis geweest en heeft bij haar de klitjes eruit gehaald en haar heerlijk gekamd. Wat een fijne tips heb ik ook van haar gehad. Ik kan ze nu zelf ook een beetje kammen en hoop dat ze daardoor niet meer in de klit komt. Een echte aanrader dan ook voor iedereen!
    
Onze Britse Langhaar heeft bij K.A.T een trim behandeling mogen ondergaan. dit was erg nodig inv klitten die zich hadden gevormd.ik was erg bang dat hij zijn prachtige volle vacht kwijt zal zijn. maar ze heeft alleen het hoog nodige geschoren en de klitten eruit gehaald. waardoor hij er nog erg mooi en voll eruit ziet. En aangezien alles veilig thuis gebeurde pakte hij zijn ritme weer snel op


  

We zochten een professional omdat onze katers een wasbeurt nodig hadden. En we vonden haar via de dierenartspraktijk. Corine, je hebt ons een nachtmerrie en de poezenmannen een stressvolle behandeling bespaard. Ze zijn niet echt overstuur of angstig geweest en lagen al snel weer ontspannen te wezen. Je weet prima met de dieren om te gaan en weet wat je doet. Bedankt kanjer!Het trimmen met ons konijn van 2,5 jaar oud is prima verlopen. Zij heeft er geen stress van gehad. Als het weer nodig is, bel ik zeker weer!Wat een geweldige ervaring! Sjors, mijn konijn van 13,5 jaar laten trimmen. Hij had moeilijk vilt onder zijn ogen, neusbrug, bef en nog 'wat kleine beetjes' bij zijn staart en aan zijn pootjes. Het trimmen is echt goed verlopen en Sjors heeft geen enkel wondje. Steeds bekeken we weer of Sjors het nog aan kon en na 1,5 uur was Sjors helemaal vilt vrij! Meer dan wij als baasjes hadden verwacht (we waren namelijk al blij als het bij zijn ogen was verwijderd). Sjors blij, baasjes blij, Corine blij :-)
Het trimmen is prima verlopen, ze neemt de tijd voor de kat en zo kan hij ook rustig wennen aan het geluid!Angel is er blij mee.(en het baasje ook!)Swing onze poes van 16 jaar vindt het heel vervelend als haar nagels worden geknipt. Via via heb ik het adres van Corine gekregen. We hadden al snel een afspraak en de nagels van Swing zijn perfect geknipt.Swing vond het niet echt fijn maar Corine is heel daadkrachtig en het klusjes was zo geklaard.Ik ben heel blij dat ik Corine heb gevonden.
  Op aanrader van de dierenarts een trimster gezocht voor onze Mera. Corine kon al snel een afspraak maken en was zowel aan de telefoon als later bij ons thuis erg geïnterreseerd in het verhaal bij Mera. Mera is een dame met een sterk eigen wil, wat het trimmen wat lastiger maakte. Corine gaf goede adviezen, zodat het voor Mera zo aangenaam mogelijk werd gemaakt.Heel blij met hoe Mera haar vacht er nu weer uitziet. Zeker een aanrader om Corine in de aanschakelen wanneer u een trimster nodig heeft.
    Ik ben super tevreden met het "onder handen nemen" van mijn Noorse boskat Ohn. Voor degene die het verhaal niet kennen: Het is een poes met veel lange haren die sinds kort in een rap tempo klitten ontwikkelde die ik er niet uit kreeg. Ik heb van alles geprobeerd maar ze liet het op een gegeven moment niet eens meer toe! Via mijn dierenarts kwam ik hier terecht en heb direct een afspraak gemaakt. Ik ben zo blij met het resultaat. Ohn was heel rustig (met af en toe wat uitspattingen natuurlijk), ze at zelfs koekjes uit mijn hand en likte aan het zakje valeriaan, wat ik nooit had verwacht want het kan een druktemakertje zijn! Na flink wat haren weg te hebben geschoren en de puntjes op de i (kammen, knippen en nakijken) was Ohn klit vrij! Ze leek erg tevreden met het resultaat want ze is erna meteen zichzelf gebleven. Geen boze poes die mij strafte voor mijn daad om iemand erbij te halen haha. Ze liep zelfs fijner rond zonder de hele tijd aan haar buik te moeten bijten omdat de klitten irriteerden. Zij blij, ik blij!

Nogmaals, super bedankt! Ook namens Ohn :D

  


Super erg bedankt weer voor het trimmen van Minnie (Pearl).Al jaren kom jij haar trimmen bij ons en elke keer ziet ze er weer super uit daarna. Je bent altijd erg lief voor haar en je hoort van me als ze weer moet worden getrimd.Groetjes!

   


Mag ik me even voorstellen; Ik ben Miepke, een 14 lente's oude poes.Mijn personeel ('n ouder echtpaar) dat me mag verzorgen woont bij me in.Na m'n ontbijt gisteren morgen viel 't me op dat ik de huiskamer niet meer uit kon, iets wat nog nooit was gebeurt, altijd zijn alle deuren open en kan ik gaan en staan waar ik wil.Al vrij snel kreeg ik in de smiezen wat hier van de bedoeling was.Een voor mij vreemde dame van 't menselijk ras was even tevoren gearriveerd en trachtte me te paaien met wat brokjes en lieve woordjes.Dat had ze gedacht, dat ging niet lukken, niet bij mij !!Doch voor ik 't goed en wel besefte zat ik stevig in een badlaken gewikkeld, en werd er met een vreemd instrument de klitten van mijn rug verwijderd, hier kan ik namelijk zelf niet meer bij vanwege mijn leeftijd.Na nog een stevige borstel beurt kreeg ik mijn vrijheid terug en was ik verlost van al deze ongemakken.Heerlijk kan ik nu zeggen, en na 'n uurtje voelde ik me weer bijna de jonge meid die ik ooit was.Ook namens mijn verzorgers bedank ik deze dame voor haar inzet en kennis van zaken en zal haar bij al mijn vrienden en vriendinnen aanbevelen.Je was SUPER, nogmaals bedankt, en tot de volgende keer.
    Bedankt voor het trimmen van Zafira. Super handig een trimster aan huis! Ook goede uitleg hoe ik haar volgende keer zelf kan kammen dat klitten minder snel terug komen. Voor herhaling vatbaar!
    Corine hartelijk bedankt voor de Klitten uit de vacht van Boris te halen. Hij was toch vrij snel zijn stres kwijt en ik had ook het idee dat hij zich wel lekkerder voelde. Ik moest nog wel voorzichtig zijn met hem te aaien, maar dat was heel normaal.mijn dochter kwam,en zei wat is er met Boris gebeurt hij voelt zo zacht, en ziet er een stuk beter uit.Heel erg bedankt ,en ik weet je te vinden als dat nodig is.
  


Heel erg bedankt voor het trimmen van Figo! Hij is met dit warme weer stukken gelukkiger. Ondanks dat we lang met hem bezig zijn geweest, was alles gelijk weer goed toen we klaar waren! Zeker voor herhaling vatbaar!

   


hoi,het gaat goed met pebbles ze is blij met haar korte haar ligt lekker in t zonnetjeHet ging erg goed vond ik ,ben blij dat pebbles ook zo rustig bleef en had het zelf niet gekund.bedankt en tot de volgende keer.
   Lieve Corine bedankt dat je voor ons tijd hebt gemaakt. We vonden je zeer prettig in omgang en je hebt ons goed verzorgd. Tot een volgende keer.
   Corine is geweest om onze ragdoll kater Donder te trimmen. Hij ziet er weer netjes uit en is van al zijn klitten verlost. Het scheren vond ie wat minder maar door de rustige werkwijze van Corine verliep het allemaal soepel. Ik had dit zelf zeker niet gekund dus als het weer nodig is bel ik Corine! Heel fijn ook dat zij aan huis komt, dit scheelt een hoop stress voor je huisdier.
   
 


Corine is vandaag weer geweest om Swiffer, ons konijn, te scheren.Zij heeft het weer vakkundig gedaan en wij hebben fijn gekletst samen. Bedankt Corine en tot de volgende keer
   Corine kwam op 4 juni ons konijn Dizzy knippen. Eerst de klitten eruit geknipt en toen besloten om gelijk te scheren. Dizzy vond het doodeng en echt niet leuk maar dankzij de handdoek om hem heenen de goede aanpak is het gelukt met een prachtig resultaat.Goede uitleg en antwoord op mn vragen. Top gedaan Corine! :-)
    Ik heb Corine benaderd om mijn twee Noorse boskatten te laten trimmen. Eenmaal bij mij gaf ze, na wat kennismaking met allebei, aan dat trimmen eigenlijk niet echt nodig was, maar gewoon een keer goed borstelen. Dat heeft Corine dan ook gedaan en gaf daarnaast wat waardevolle tips mee voor het bijhouden van de vacht en het borstelen. Ik ben heel tevreden en weer wat tips rijker. Bedankt!
   Corine is gisteren langs geweest bij mij thuis om mijn 17-jarige Pers eens goed te kammen. Normaliter kan ik dit redelijk zelf maar bij de heup en boven de staart is een drama voor mij. Poewwie is nu weer helemaal opgeknapt en klitvrij. Ziet er weer uit als een jonge godin, baasje en kat zijn helemaal happy hiermee!
  


In januari kreeg ik een langharige kat in opvang. De eigenaresse gaf al aan dat trimmen nodig was. Daarop een afspraak gemaakt met Corine. Bij binnenkomst van de kat bleek het trimmen erg nodig te zijn. Gelukkig kon ik de kat eerst nog wat laten wennen in het tijdelijke huis (eigenaresse was op zoek naar eigen (grotere) woonruimte). De kat moest eigenlijk bijna helemaal geschoren worden om alle klitten te verwijderen. De kat is een kruising pers/ main coon en zag het scheren na een tijdje niet helemaal zitten. Corine heeft het ondanks de angst en het vluchten toch voor elkaar gekregen alles te scheren wat nodig was!! Het was even wennen voor de kat zo zonder vacht, maar de huid was maar al te blij van alle klitten verlost te zijn. Inmiddels is de kat weer met de eigenaar mee naar huis en zijn alle partijen tevreden met het resultaat. Mijn eigen kat en konijn zijn kortharig maar in de rui-periode zou ik zeker overwegen om Corine nog een keer te laten komen!

   


Corine heeft vorige week bij mijn kat Olaf klitten verwijderd, tot grote tevredenheid van zowel Olaf als mij. Corine had een mooie balans tussen efficient en toch met aandacht en rust voor de kat te werk gaan. Ik kan haar zeker aanbevelen! Bedankt Corine!
   Onze Pers moest voor de eerste keer geschoren worden. Corine werkt snel, maar zeker niet gehaast. Ze blijft rustig ondanks dat de poes diverse keren hevig verzet toonde. Aan het einde van de scheerbeurt was de poes rustiger en waren alle klitten vakkundig verwijderd. De poes heeft daarna helemaal geen last meer gehad, ging meteen lekker eten en was haarzelf weer.Volgende keer bel ik Corine zeker weer voor een afspraak! Heel erg bedankt Corine!
   We zijn erg goed en op korte termijn, ook al was het erg druk snel geholpen door Corine! En om alles dan compleet te maken, ook nog een heel vriendelijke, open, professionele maar vooral ook liefdevolle aanpak van de dieren wat erg fijn is! Onze Luna een poes van 11 was tot 1 jaar geleden nooit gewend om echt meer als 1 persoon te vertrouwen... Maar op 1 januari weer erg voldaan een nieuw jaar ingegaan, want ze is van top tot teen nagekeken en haar voornaamste klit op haar rug (vanwege er niet meer bij kunnen) was in een mum van tijd geschoren en helemaal netjes zonder dat ze er meer last van had. Ze bleef zichzelf na het bezoek weer lekker wassen én was al gauw weer bij ons te vinden ondanks een knallend nieuwjaar, wat een dankbaarheid door Luna en van ons!!! Zeker aan te raden, neemt persoonlijk de tijd en is ook erg leuk met konijntjes.
    Corine is gisteren geweest om mijn 2 Maine Coons te trimmen. Ondanks dat 1 erg wild werd zette ze rustig door. Ik ben heel blij dat ze allebei weer klitvrij zijn. Mocht het ooit weer nodig zijn bel ik haar weer met een gerust hart. Bedankt Corine!
   Corine is afgelopen woensdag bij ons geweest voor de eerste keer. Ze kon snel langskomen. Nog nooit meegemaakt dat iemand thuis komt om je Perzische kat te scheren. Maar zeker voor herhaling vatbaar! Heel goed bevallen, hij heeft er helemaal niks van meegekregen was gewoon de oude of dat er niks was gebeurt. Corine doet het heel goed neemt er alle tijd voor om het goed te doen. Ben super tevreden. Dankjewel! Tot de volgende keer 😉 groetjes linda
   Corine is afgelopen maandag geweest...heeft Olly bekeken ogen ,oren zijn vacht ,nagels geknipt en getrimt aan de onderkant ( Olly zat aan de onderkat helemaal onder de klitten ).nu is hij weer geheel klit vrij .ben er erg blij mee En Olly heeft er geen stres van gehad ...of er niks was gebeurt 

In een woord geweldig ....mag zeker weer komen 

Namens Olly ....bedankt 👍🐱🐱🐱🐱

   


Ik heb het heel erg positief ervaren de manier waarop Corine ons konijn heeft getrimd en haar nagels heeft geknipt.Het was erg hard nodig en ons konijn kan er weer een tijdje tegen. Wij kunnen haar alleen maar aanbevelen als je je konijn, hond of kat wil laten trimmen.Corine bedankt en tot de volgende keer!


    

Corine is net langs geweest om kiki te behandelen veel klit dus drastisch alles scheren,blij dat het gebeurd is want voelde er me zelf ook niet blij mee,ze deed alles rustig en moet zeggen ben blij dat ik haar gevonden heb,heel goed werk en wil geen ander meer,dank je wel Corine
   Corine is op 31-10-2015 bij ons geweest om Hassan (Turkse Angora kater) te trimmen. Hij had last van vervilting. Corine heeft hem keurig en goed behandeld. Het was af en toe wel wat afleiden met een brokje, maar was na de behandeling weer vrij snel de oude.Bedankt ook namens Hassan voor het trimmen en wie weet wil hij weer door haar getrimd worden.Groet Charlotte
  


Corine is 17-10 bij mij geweest om mijn poes Pien te ontklitten. Ze had op haar rug een grote dikke bobbel van klit zitten. Pien vond het niet leuk, maar Corine weet hier goed mee om te gaan en blijft rustig. Pien blies en beet af en toe maar Corine gaat gewoon gestaag door. Binnen een uur was het klaar en ziet Pien er weer fatsoenlijk uit. Bedankt Corine !   

Ik ben ontzettend blij dat er een Corine is die onze britse korthaar 'She-ra heeft kunnen verlossen van haar vacht vol met klitten ( dat komt doordat ze maar blijft liggen en niet meer heel lang gekamt wil worden door mijn) . Ze lijkt wel blij, nu ze van die dikke vacht verlost is door Corine....heel profesioneel gedaan,Wij zijn zeer tevreden Corine en een volgende afspraak maken we zeker weer bij jou.Nogmaals .....Thanks Corine

 

Onze 2 Teddy Widders zaten onder de klitten en vervilte vacht. Corine heeft ze rustig geschoren, rekening houdend met onze wensen waardoor ze nu weer heerlijk bewegelijk en happy zijn. De konijnen vonden het prima tijdens het scheren. Ze zijn hierna zelfs wat tammer geworden lijkt wel! Wij zijn erg tevreden.
  


loki was weer heerlijk fris nadat hij was gekortwiekt. Wij mogen hem nooit borstelen, waar de andere twee katten dat gewoon prima vinden, dus we hadden aardig wat weerstand verwacht van onze eigenwijze Maine Coon. Uiteindelijk was hij heel relaxed. bedankt voor de goede zorgen, hij is wel weer even klaar voor een paar maanden 😊

 


Erg fijn dat Corine op zo'n korte tijd nog kon komen om Simon een opfrisbeurt te geven. Rustig, slagvaardig en no nonsense werd Simon behandeld. Daarbij hield Corine rekening met mijn wensen. Kortom: zeer tevreden.We zijn superblij dat Corine onze Maine coon's uitgebreidt heeft getrimd en gekamd.Het was voor ons moeilijk om vooral het vrouwtje klitvrij te houden en waren bang haar pijn te doen met knippen en kammen. Corine heeft zoals het leek zonder enige moeite Athena rustig weten te houden en haar een perfect vachtje terug gegeven. Simba was ook tevreden na afloop. Ze voelt de energie van de katten goed aan en de katten reageerden goed op haar.Als we in de loop van de tijd weer vachtproblemen hebben, maken wij zeker een nieuwe afspraak.
   


Dinsdag 14 juli is Corinne bij ons geweest voor onze Maine Coon Ody..Ody is een kitten van 8 maanden en kreeg zijn eerste echte kam beurt,in het begin was hij erg terug houdend maar met veel liefde en geduld van Corin was hij toch op zijn gemak. Hij heeft niet gekrabt of gebeten ,maar was vrij rustig..Wij hebben nog een Maine Coon Brammetje van 6 1/2 maand die kreeg ook een klein kam beurtje ,maar die heeft een andere vacht die ging op zijn rug liggen. Wij zijn heel tevreden met Corine Dus op naar de vogende keer.Vorige week is Corine bij mij geweest. Ik heb twee Britse langhaartjes en het zijn de eerste katten die ik als huisdier heb. Ze heeft me uitgelegd en me zelf voor laten doen hoe de nageltjes geknipt moeten worden en hoe ik ze het beste kan kammen. Ze heeft heel veel rust over zich, waarbij mijn katten zich heel snel op hun gemak voelde. ze noemt ze ook meteen bij de naam en erg attent om later nog een keer te mailen hoe het met ze is gegaan verder, Ik ga zeker vaker gebruik maken van KAT! ook als ik een keer opppas nodig heb voor een paar dagen! Dank je wel, Corine!Kom ik vandaag thuis, zit mijn poes Suf helemaal verstopt met afscheiding bij haar kont. Ik belde met Corine en ze had gelukkig een plekje vrij. Tot mijn verbazing kwam ze bij mij thuis en was ze zeer professioneel aan de slag gegaan. Corine super bedankt! Suf en ik zijn weer blij:) ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.Hoi Corine,

Onze Bo (angorakonijn) zat behoorlijk in de knoop nadat ze gescheiden werd van haar vriendje en vriendinnetje. Jij hebt haar verlost van de klitten. Nu kan ik haar weer goed bijhouden mede met behulp van de tips en trics van jou. Daarnaast zit ze nu eindelijk samen in haar nieuwe paleisje met een nieuw vriendje :). 

Dank je wel!   Na onze adoptie van een 22 jaar oude noorse boskat die helemaal onder de klitten zat, en het ons zelf niet goed lukte om de kat klitvrij te krijgen heb ik Corine gebeld. Op vrijdag belde ik haar en op zondag (op haar verjaardag zelfs) is ze langsgekomen en heeft de kat netjes gekamd en waar nodig geschoren. Het ging lekker snel, en ze is ontzettend lief en handig met de kat. 

Het is ideaal dat ze aan huis komt, scheelt een hoop stress en gedoe voor kat en baasje. Ik hoop natuurlijk dat we het nu zelf bij kunnen houden, maar als het nodig is zal ik meteen Corine weer bellen voor hulp en haar ook aanraden bij mensen die hulp nodig heeft hiermee. 
Hoi Corine,Bedankt voor je advies hoe onze kat Joris te borstelen. Hij mept de borstel niet meer uit mijn hand en haalt ook niet meer naar me uit. Hij wordt eigenlijk helemaal niet meer boos.Kees
 


 Corine,Wederom bedankt voor de goede trim beurt van Fuzzy. En uiteraard ook voor de tips. Tot de volgende keer.

   


 Super blij met de afspraak bij k.a.t. Bliksem is weer helemaal klitvrij super fijn!!! De aanpak is super

Tot snel als Bliksem weer onder handen genomen mag worden!

Heel erg bedankt   
Vandaag is het konijn van onze dochter geschoren. Het is een teddy widder. Écht super gedaan! Zéér goede,rustige en snelle service.We zijn blij dat hij verlost is van zijn klitten/vilt.. Geweldige snelle service met goede prijs!
   ik vind dit een goede kattentrimster. ik heb een goede ervaring met deze trimster en is onze vaste trimster voor mijn noorse boskat aliceze verstaat haar vak goed en is klantvriendelijk en goed voor de dieren
    Hoewel Corine niet om de hoek woont (ik woon in Eindhoven) ben ik erg blij dat ik voor haar gekozen heb om mijn kater Choco te trimmen. Langharige kruising helige birmaan, ragdoll. Corine is niet alleen gewoon lief voor katten, ze heeft ook de nodige kennis in huis over kattengedrag. Voor mij was dat een hele belangrijke meerwaarde. Juist ook omdat echte kennis over kattengedrag vaak ontbreekt. Juist bij een klus zoals het trimmen van een kat vond ik het belangrijk dat die achtergrond aanwezig was. Dat is bij Corine duidelijk het geval. kortom, ik weet haar te vinden en kan haar absoluut aanbevelen!
    Marley is altijd helemaal happy als Corine hem heeft getrimd, rent weer door het hele huis. Luna moet altijd even wennen maar na een dag is ook zij helemaal blij! Erg fijn dat dit thuis allemaal gedaan word!
  


Corine trimt om de paar maanden onze Perzische kater Beer. Op een of andere manier is Beer altijd heel relaxed terwijl ze met hem bezig is. Hij blijft heel rustig liggen en wacht geduldig totdat ze helemaal klaar is. En ook daarna merken we dat Beer het heel fijn vindt als zijn vachtje wat korter is, hij lijkt dan gewoon heel tevreden.De laatste keer heeft ze mij ook informatie en tips gegeven over Beer's 'probleempje' (en ons probleem!): hij was na een grootscheepse verbouwing van ons huis zo van slag geraakt dat hij voortaan op bepaalde plekken buiten zijn kattenbak ging poepen/plassen, namelijk op twee leren fauteuils in onze hal, waar we zelf nooit zitten, maar wat natuurlijk toch zeer irritant is als de poes ze dan voor hele andere dingen gebruikt ;-)Corine heeft de situatie heel rustig bekeken en haar ideeen erover mij uitgelegd. Ze gaf me hele bruikbare tips en nog veel meer informatie over hoe Beer waarschijnlijk denkt/reageert, en wat daar aan te doen is. Ik moet zeggen dat we nu een maand verder zijn en hij heeft de weg naar zijn kattenbak weer gevonden en het lijkt er op dat hij niet meer onze fauteuils gebruikt! We zijn dus ontzettend blij met Corine's advies!
    Vanmorgen is Corine geweest om mijn maine coontje te ontwollen en wat klitten weg te halen.Het was de eerste keer voor Fuzzy dat de trimster kwam. Hij deed het kei goed, maar wat een fel beestje zeg... Hij is hartstikke knap en ben erg blij dat Corine het zo vlug had gedaan.Had niet verwacht dat het eigenlijk zo snel gedaan was.Super en bedankt voor de tips. Groetjes Astrid en Fuzzy
    
Met Mickey gaat het goed en de fotosessie was leuk. Ik zag dat je nu een kat hebt die op Mickey lijkt het zijn lieve beesten die witte perzen.
    Corine bedankt voor je snelle en zorgzame service. Snoopy heeft zich inmiddels alweer bijgevoegd bij zijn zusjes en hopelijk voelt hij zich snel weer beter om te gaan eten. Je was geweldig met onze lieveling. Nogmaals dank en graag tot spoedig.

Groetjes Desiree


hoi Corine

In januari heb je onze poes Vlinder klitten vrij gemaakt. ze zag er niet meer als een pers uit, maar twee maanden later ziet ze er weer heel mooi uit. Alleen haar staart is nog niet helemaal mooi, maar ook dat komt vast goed.Ze is nu veel actiever en speels.Nogmaals bedankt en als het nodig is bellen we zeker!

groetjes karin en Vlinder


   Afgelopen zondag heeft Corine onze 4 boskatten Limar, Jack, Jamie en Bonnie van hun ondervacht ontdaan. Ze zien er weer prachtig uit en gaan klittenvrij de zomer in. Zelfs onze korthaar Joris is een flinke bos haar kwijt. Scheelt heel erg in stofzuigen. En ze heeft de puntjes van hun nagels geknipt zodat onze nieuwe banken niet meteen onder de halen zitten.Dank je wel voor je goede zorgen en de liefdevolle manier zoals je met de katten omgaat.liefs van ons en de 6 katten
  
 
Onlangs hebben wij een langharige kat opgehaald in het dierentehuis. We hebben niet eerder een langharige kat gehad. Via het dierentehuis kwamen we in contact met Corine. Zij bood aan om vrijblijvend even bij ons thuis langs te komen om te kijken of de vacht extra verzorging nodig had. Ze vertelde veel over de vacht van verschillende kattenrassen. Ze doet dit werk echt met enthousiasme en zorg voor het welzijn van het dier. Als onze poes ooit iets nodig heeft zullen we zeker contact opnemen.Bedankt voor de goede zorgen namens ons Poesje.

Groetjes,Christine.

  


Afgelopen week heeft Corine mijn Ragdoll Faye een zeer goede trimbeurt gegeven. Faye is een introverte Ragdoll, maar voelde zich direct thuis bij Corine. Sinds Faye ontwold en uitgekamd is, hoeft haar vrouwtje minder te stofzuigen, heerlijk. Terwijl Corine met Faye in de weer was, besloot onze andere kat Mowgli om toch maar eens een kijkje te komen nemen. Mowgli is een zeer felle oudere dame en houdt niet van gerommel aan haar lijf. Helaas heeft ze wat last van haar rug, waardoor ze het laatste deel van haar rug minder goed verzorgd. Corine durfde de uitdaging aan en na twee blaaspogingen gaf Mowgli zich gewonnen, ze ziet er nu weer tip top uit. 

Corine, ontzettend bedankt namens Faye, Mowgli en Manon

  Corine heeft bij ons op het asiel een hoop langhaar katten geborsteld. De foto is ook op haar beginpagina te zien. we zijn haar daarom ook ontzettend dankbaar, want zelf hadden we dit nooit zo mooi kunnen doen. Nogmaals bedankt!!! Groetjes Rianne

  

Hoi Corine, Kris loopt er weer geweldig bij na je trimbeurt. Namens Kris hartstikke bedankt, hij ziet er een stuk beter uit en voelt zich daardoor nu ook wat meer thuis bij ons. 

Groetjes, Stan dierentehuis 's-Hertogenbosch  


Wat een held en een vakvrouw! Corine heeft vandaag mijn Main Coon van 7 jaar die ik net zelf 4 weken in huis heb, getrimd. Volgens haar vorige baasje vond ze borstelen fijn maar mij had ze bijna aangevallen toen ik amper de borstel over haar rug haalde dus dan maar professionele hulp inschakelen. Het duurde niet lang voor Corine door had dat dit letterlijk 'geen katje was om zonder handschoenen aan te pakken'. Wat een gevecht was dat......Het heeft ruim een uur geduurd voordat ze haar te pakken had (met de nodige uithalen,schrammen en bijtwonden) maar ze gaf niet op. 'Deze poes is gewend dat ze met agressie haar zin krijgt" (=mensen op afstand houden), antwoordde ze hijgend toen ze de poes eindelijk vast had, heb je het gefilmd? Nee, maar ik had het wel overwogen, dit geloofd niemand! Of ik haar even wilde helpen en de achterpoten vast wilde houden.......nou, dat heb ik aan mijn buuf gevraagd want ik was zo geschokt door wat ik had gezien, dat ik me inmiddels verscholen had achter het keukenraam. Uiteindelijk is het Corine gelukt om mijn Main Coon te trimmen en heb ik genoeg om over na te denken. Corine bedankt!!!
Corine heeft afgelopen week voor de tweede keer onze kat joepie getrimd. Ik kan zeggen dat ze dit fantastisch heeft gedaan. Onze kat joepie is namelijk niet te trimmen !. Vanaf de eerst minuut dat je hem aanraakt met een kam , gaat die krijsen, krabben, bijten tot het maximale. Corine vos laat dit haar niet te weerhouden totdat het geluk is. Ze is niet bang en houdt van een uitdaging. Hij is dus nu maar een uur helemaal klitloos. Daarnaast geeft ze ook goede tips. Ik ben namelijk zwanger, kreeg direct naar de behandeling een mail met tips over baby en zwangerschap. Corine tot snel
Dag Corine,
Het knippen is al gelukt voor zijn 2 voorpootjes. Wij hebben door jouw verhaal geleerd het pas te doen als Pim helemaal rustig op je schoot ligt en niet wanneer het bij ons uitkomt dat wij het willen. Dus hierbij onze dank voor je advies.
Pim belonen is moeilijk want Pim snoept niet, lust geen blikvoer; eet alleen brokjes en doet daar niks extra voor.
En nu ligt Pim na het knippen van de nagels rustig op schoot.
DANK en misschien tot een andere keer, Anton & Anne * Pim