K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

342 berichten op 35 pagina's
Laurie Sebregts
03-08-23 17:51:01
Maak nu al 2 jr gebruik van haar diensten als kattentrimster. Ik ben zéér tevreden
Ze komt aan huis dus geen stress voor de katten in mandje of auto.
Juist de kat die niet door mij gekamd wil worden heeft natuurlijk de meeste klitjes. Corine weet deze kat goed te behandelen zonder stress en in één afspraak klitvrij te maken.
Ik ben blij dat ik haar heb ingeschakeld destijds en heb voor september alweer een nieuwe afspraak staan voor andere kat.
Ik zeg,.. aanrader!
Henriette Wouda
28-07-23 23:28:02
Nou heftig hoor, Lodewijk werd goed uitgekamt maar hij was er niet blij mee. Zijn buik werd geschoren en dat vond hij toch minder erg. Gelukkig bleef Corine vrij relaxed. Na n uur hadden we een supermooie kat. Hij was de hele "behandeling" snel vergeten....
Ursula Kap
26-07-23 13:27:45
Een positieve eerste ervaring met Corine. Onze kat Callisto laat zich door ons niet kammen, scheren of knippen maar door Corine wel. Corine weet haar aardig rustig te houden, zonder de kat geweld aan te doen. Blij mee.
Füsun Nemati
22-07-23 14:41:03
Hoi Corine, met Fistik gaat het heel goed 😻dank je wel voor alles en tot volgende keer .
Andrijana Jovanovic
15-07-23 10:47:24
Voor de eerste keer hebben wij onze kat Jack laten trimmen door lieve Corine.
Wat een ontzettend lieve en heel betrokken mens wat haar werk betreft is zij !
Zij weet precies hoe haar werk moet doen , Jack is niet zo makkelijk wat kammen of trimmen betreft maar door Corine werd dat heel goed aangepakt met veel geduld en liefde voor een dier :)
Wij zijn zo blij en dankbaar en enige wat ik kan zeggen Corine is echt een aanrader !!
Bedankt Corine en tot volgende keer alweer !

Liefs, Jack
Angie Joosten
21-06-23 19:55:41
Zappa is een kater die een tijdje geleden vanaf het asiel naar mij is verhuisd. Bijna heel zijn buik zat vol met klitten.. Dit moest er uiteraard af alleen heeft hij wat moodswings; van kroelen en nieuwschrierig zijn, kan hij ineens een klapje geven of schrikken. Met wat speuren op het internet, heb ik door de goede recensies en ervaring voor Corina gekozen. Ze kloppen allemaal! Ze nam de tijd die nodig was om hem te laten wennen en ging snel te werk zodat het nodige zsm gedaan was. Zappa heeft een iets ander uiterlijk als voorheen door het trimmen, maar zit hierdoor beter in zijn vel! Nogmaals bedankt!
Esmee Yesilbas
27-05-23 19:11:50
Heel erg fijn geholpen door Corine. Rustig en liefdevol voor de kat. Het bleek gelukkig nog mee te vallen, maar ik ben blij voor Tijger dat hij goed gekamd is. Ook heel fijn dat wij tips hebben gekregen voor het kammen. Allerlei nieuwe dingen geleerd!

Bedankt Corine !
Tanja Arsova
24-05-23 14:18:36
Hallo Corine wat was ik wanhopig rond het gedrag van onze kater kindje ( Britse korthaar) Pip! Super blij met het op korte termijn afsprak kunnen maken. Goede advies en wat was Pip goed gekamd. Pip voelde zich stukken beter de tijd daarna.. Door structurele aandacht spelmomenten met Pip is zijn agressie afgenomen naar de poes Fey toe! Erg fijn.
Ik ben je zo dankbaar voor alles en de goede nazorg. Groetjes Tanja
Vlijmen
Corné Huijbregts
07-05-23 20:28:31
Super goed geholpen door Corine. Ik heb een pers van bijna 20 jaar oud, Angel, die zichzelf niet meer goed verzorgt, waardoor er een overdosis aan klitten is ontstaan tot aan de huid. Ze laat het ontklitten door mij niet lang meer toe. Gelukkig reageerde Corine snel op mijn bericht dat Angel en ik snel hulp nodig hadden. Ik zag er erg tegenop. Dacht dat het een behoorlijk gevecht zou worden en dat Angel het gewoon niet lang zou toestaan. Maar door de professionele aanpak van Corine, waarbij de poes volledig centraal staat en de poes bepaalt hoe de behandeling verloopt is het trimmen op een superfijne manier verlopen. Corine nam er volledig de tijd voor en had allerlei trucjes om het voor Angel aangenaam te houden. Angel is behoorlijk kaal gezet, wat voor haar nu een genot is. Haar huid kan weer ademen. Deze behandeling kennende schakel ik Corine over een paar maanden weer in om de vacht verzorgd te houden. Dat lukt Angel en mij haast niet meer als het langer wordt. Zo blijft de kwaliteit van leven voor Angel op deze leeftijd nog aangenaam. Angel en ik zijn Corine super dankbaar!!!
Leuke bijkomstigheid was dat Tijger, mijn andere poes, ook erg blij was met de komst van Corine. Corine had allerlei spulletjes bij zich met geurtjes enzo, waar Tijger spontaan op afkwam en begon te spelen. Erg leuk om te zien dat een poes zich zo snel vertrouwd voelt bij Corine.
Katrien Van bommel
04-05-23 08:30:48
Corine kwam langs om onze nieuwe (half) langharige kat te trimmen. Ter plaatse bleek dit niet echt nodig (onze eerste kat met langere haren, wij hadden geen idee). Maar ze heeft super fijn alles uitgelegd en adies gegeven! Corine is prettig in de omgang, zowel naar de katten als naar ons! Ik kan haar van harte aanbevelen.
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.