K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

350 berichten op 18 pagina's
Yves Verschueren
12-07-24 10:23:11
Corine heeft mijn 2 Maine Coons keurig getrimd. Last van klitten onder de oksels met hun dikke vacht. Dat was zo gefixt. Alles in goed overleg en geen onnodige handelingen. Kreeg nog korting omdat het minder werk was.
Dank voor de gezellige praat, leuk om te ontdekken dat er nog een andere professional achter de professionele katten trimster zit.
Bedankt
Groetjes
anita van gijn
09-07-24 15:41:48
Corine heeft gisteren voor het eerst mijn kat Fientje behandeld tegen klitten. Nadat er eerst gekamt was leek het mij (en Corine was het daar mee eens) toch verstandiger om haar te trimmen. Tijdens het trimmen stribbelde Fientje wel tegen, maar merk nu aan haar dat ze helemaal blij is dat haar vacht weer gezond is. Nogmaals dank Corine voor je proffesionele hulp en tips. Ben erg tevreden, en ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van je diensten.
Groet ook namens Fientje 😻
Carla Maas
13-06-24 14:08:01
Corine is met hart en ziel betrokken; ze blijft overal rustig onder en doet onverstoorbaar wat ze moet doen. Onze kat was helemaal niet gewend om getrimd te worden maar het moest gewoon gebeuren omdat ze wat viltplekken had. Corine heeft dat prima opgelost, zonder dat onze kat heel angstig of gestrest werd. Dat Corine bij je thuis komt, is natuurlijk een enorm voordeel! Ze heeft ons echt uit de brand geholpen en onze Stumpy (= kat met stompje staart) loopt er weer netjes en vooral zonder hinder van klitten, bij. Ook nog wat welkome adviezen meegekregen.
Dank je wel Corine dat je je (grote) dieren-hart hebt laten spreken en veel succes met je werk én je passie !!
Jolanda en Roland van Grinsven
07-06-24 19:14:50
Beste Corine,

Het was een hele bevalling om Cooper te kammen en scheren. Ondanks het tegen stribbelen heb je goed werk verricht. Je nam alle tijd om Cooper weer tot rust te laten komen en ook gaf je goede adviezen om zijn vacht bij te houden. Dank hier voor.
Roland en Jolanda
Anita Schippers
29-05-24 10:04:51
Gisteren is Corine onze Gijsje komen verzorgen ze was heel lief voor hem. Onze Bartje en Wiebertje hun nagels geknipt. Alles ging heel relaxed geen dwang of tijdsdruk kortom een fijne ervaring. Bedankt Corine voor je geduld en respect naar onze katers toe Groetjes Chris en Anita
Hans Kuenen
16-05-24 10:02:18
Hoi Corine.
Gigi is helemaal blij.
Klitvrij en de vacht goed gekamd.
Super gedaan, met alle rust en vakmanschap.
Nogmaals super bedankt.
Graag tot de volgende keer.
Koppie van Gigi
Jordi de Haan
14-05-24 09:08:04
Wat een opluchting voor Winston! Je hebt ons heel fijn geholpen, met je expertise en de tips die je ons gegeven hebt. Mochten we je nodig hebben dan hoor je zeker van ons. <3
Peet van Beek
18-04-24 16:49:37
Corine ging met geduld en volharding te werk en is geslaagd in haar missie.Kat is getrimd,en is relaxter dan ooit..Beer is zacht en fluffy en ik vind niet meer overal in huis plukken haar.Goed gedaan Corine!
Maikel Bijnen
16-04-24 18:30:47
We zijn super tevreden! We hebben een zwarte langharige kater met een paar klitten die Corine er allemaal uit heeft gehaald. Onze lieverd was het niet helemaal eens met al dat gepluk aan zijj lijf en liet dat duidelijk merken. Corine ging samen met ons op zoek naar passende oplossingen. Onze kat is weer helemaal mooi getrimd en gekamd. Een echte dierenliefhebber die dr werk met passie uitvoert! Nogmaals super bedankt!
Jose Sluijter
10-04-24 16:49:22
Wat n topper lief voor de kat goed advies gekregen echt n topper. Bedankt voor t trimmen van snowie.
Marijke Hulshoff
28-02-24 10:29:18
Zeer tevreden over Corine! Had totaal geen ervaring met kattentrimsters😊 altijd katten gehad, maar nog nooit nodig geweest. Wel bij Snoes, 17 jaar en kan zich niet meer verzorgen. Zat onder de grote en pijnlijke klitten. Liet niet toe dat ik ze weghaalde, dus ik had er weinig vertrouwen in dat het Corine ging lukken. Maar het wonder is geschied! Corine wist haar helemaal op haar gemak te stellen met rustgevende geurtjes en stokjes. Liet Snoes voorzichtig wennen aan de tondeuse en heeft heel vakkundig en snel haar vacht verzorgd👍 ik stond perplex! En nog veel tips van haar gekregen. Dank je wel Corine, je bent een topper! En zeker een aanrader!
Sjors Jacobs
09-01-24 12:37:40
Zeer tevreden!

Wij hebben een Main Coon / Pers, hagelwit en met een lange volle vacht.
Onze kat blijft niet heel makkelijk zitten, maar met wat voer en speeltjes en goede samenwerking is Zia toch mooi getrimd. Corine kan goed met katten omgaan, je merkt dit aan de benadering van de kat. Zo heeft ze verschillende technieken om katten die huiverig zijn van het geluid van de trimmer rustig te benaderen. Ze weet de verschillende facetten van het trimmen goed af te wisselen waardoor de kat afwisselend de voor hem vervelende en midner vervelende dingen ervaart. Zo is onze kat weer helemaal happy!
Nathaniël Van der Tien
16-12-23 02:19:12
Vakkundige trimster!

In het begin moest mijn kat een beetje wennen, maar dat ging al snel goed. Door haar goede tips kan ik voortaan mijn eigen kat goed kammen om klitten te voorkomen. Het was een 2 in 1 pakket voor ons. Mijn kat is getrimd en ik heb een spoedcursus kammen gekregen. :)
Marianne Schellekens
28-11-23 14:53:47
Kundige en snelle trim service waarbij de kat echt op nr 1 staat. Wordt veel rekening gehouden met de stress van de kat en hoe dit zo laag mogelijk gehouden kan worden.
Ineke Engel
10-11-23 10:04:02
Onze Maine Coon kater is voor de eerste keer getrimd door Corine. Gelukkig is hij de moeilijkste niet en met de afleiding die Corine voor hem had (kattenkruid en valeriaan op een speeltje gespoten) ging het vlot. Corine heeft veel tips gegeven hoe we zijn vacht zelf goed kunnen onderhouden. Super fijn! Zeker een aanrader!
Karin Ariëns
12-10-23 10:41:28
Mijn langharige kat Truusje vindt het lastig gekamd te worden. Doordat ze overgewicht heeft kan ze zich niet goed schoonhouden. Van Corine heb ik bruikbare tips gekregen om haar te laten afvallen. Mijn kat is heel snel gestrest en Corine heeft in alle rust Truusje gekamd en getrimd. Ze vond dit niet fijn, maar ze liet het toch toe.
Ik ben heel blij dat Corine bij ons thuis geweest is!
Sabrina Heefer
02-09-23 12:33:06
Hoi met cloye gaat het nu goed ze is nog wel bang komt goed.
Lilian De Ruiter
02-09-23 11:14:56
Het was de eerste keer dat ik mijn kat Mindi liet trimmen. Ondanks dat Mindi dat niet zo leuk vond is het goed gegaan door de kundigheid en het geduld van Corine. Dankjewel!
Laurie Sebregts
03-08-23 17:51:01
Maak nu al 2 jr gebruik van haar diensten als kattentrimster. Ik ben zéér tevreden
Ze komt aan huis dus geen stress voor de katten in mandje of auto.
Juist de kat die niet door mij gekamd wil worden heeft natuurlijk de meeste klitjes. Corine weet deze kat goed te behandelen zonder stress en in één afspraak klitvrij te maken.
Ik ben blij dat ik haar heb ingeschakeld destijds en heb voor september alweer een nieuwe afspraak staan voor andere kat.
Ik zeg,.. aanrader!
Henriette Wouda
28-07-23 23:28:02
Nou heftig hoor, Lodewijk werd goed uitgekamt maar hij was er niet blij mee. Zijn buik werd geschoren en dat vond hij toch minder erg. Gelukkig bleef Corine vrij relaxed. Na n uur hadden we een supermooie kat. Hij was de hele "behandeling" snel vergeten....
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.