K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

210 berichten op 11 pagina's
Margot Bouten
05-11-20 10:09:43
Bedankt voor de fijne trimbeurt voor Cooper! Corine werkt heel professioneel en doet er alles aan om het voor de kat zo prettig mogelijk te maken. Ook heeft ze me veel geleerd over het trimmen van de kat en het knippen van de nagels. Cooper is heel blij met zijn getrimde vacht, hij heeft ons eindeloos geknuffeld die dag.
Anneke Verschuren
31-10-20 08:54:44
Opa Harry heb ik vorig jaar uit het asiel geadopteerd. Ik heb geen ervaring met oudere katten en wist dan ook niet dat ik hem regelmatig moest kammen omdat hij het zelf niet meer goed kan onderhouden. Opa Harry lag te spinnen tijdens de behandeling van Corine! Ze wist precies wat ze moest doen om hem zo pijnloos mogelijk te ontklitten. Opa Harry heeft namelijk artrose. Maar Corine had allerlei truukjes om hem af te leiden. En ik heb heel veel geleerd tijdens de sessie zodat ik vanaf nu hem zelf kan gaan kammen en zijn nagels kan knippen. En Opa Harry is er van opgeknapt! Heel blij met Corine!
Sandra den Haan
26-10-20 10:39:33
Corine heeft ons teddy-konijn keurig weer bijgewerkt, zodat hij weer klitvrij door het leven kan. Het was ook hard nodig, maar dat was bij Corine zo gepiept. Ook gaf ze handige tips voor het bijhouden van een langharig konijn, dat was zeer welkom.

Oftewel: een aanrader voor iedereen met langharige konijnen/katten!
Danielle Van Dongen
18-10-20 10:10:42
Gister is Jip voor het eerst geschoren, Dat was even wennen maar het ging prima hij is weer even helemaal opgefrist en is helemaal blij met zijn nieuwe look !

Super bedankt Corine voor de fijne afspraak !
Tamara Maessen
16-09-20 18:36:12
Bedankt voor de professionele trimbeurt van onze poes Guusje. Het was voor ons de eerste keer, we hebben het als zeer kundig en diervriendelijk ervaren. Volgens mij dacht de poes in kwestie er hetzelfde over ?
Nico vd Lee
02-09-20 09:16:11
Eerste keer dat Sjefke door Corine is getrimd.
Dacht dat het moeilijker zou gaan maar dat viel dus 100% mee.
Hij is er zelf ook zéér gelukkig mee ?
Tot de volgende keer.
Keep up the good work!! ?
Olga
30-08-20 14:20:55
Corine was snel, handig en bedreven in het trimmen van mijn onwillige kat. Ze heeft een open kijk op zaken en geeft fijne adviezen. Ik ben blij dat ik haar heb laten komen!
Bep Schut
28-08-20 13:24:32
We zijn erg blij dat onze Bloe geschoren is.
Ze vond het niet prettig maar Corine heeft het vakkundig gedaan. Nu zit Bloe veel beter in haar vel en is verder weer de oude. Bedankt Corine voor je geduld.
Paty Ziegler
26-08-20 18:58:13
Corine was heel deskundig en professioneel. Dankzij haar trucjes en rustige aanpak was het goed te doen voor de katten ? Zij heeft mij laten zien hoe ik moet kammen, super fijn! Graag tot de volgende keer!
Sharon van Bijsterveld
25-08-20 18:26:29
Corine werkt heel snel en kundig, zowel bij onze kat als bij de konijntjes. Heel fijn, want het is voor de dieren al spannend genoeg om getrimd te worden.
Corine geeft goede tips en adviezen en ook de nazorg is prima. Fijn om na enkele dagen nog een berichtje te ontvangen waarin ze vraagt hoe het met de dieren gaat.
Pam van Bruggen
21-08-20 14:47:37
Zany had een paar hele grote klitten in haar vacht achter op haar rug. Sinds deze zijn verwijderd door Corine op deskundige en geduldige wijze zit Zany beter in haar vel. Ze wast zich nu meer uit zichzelf en is actiever.
Tim van Milo
19-08-20 11:30:07
Corine was me aangeraden door mijn dierenarts. Mijn poes Milo kreeg haar eigen vacht niet meer verzorgd en liet (eigenlijk) geen verzorging toe. Milo vond het borstelen nog steeds niet fijn, maar Corine had goede tips hoe haar vast te houden en het borstelen was uiteindelijk snel voor elkaar. Uiteindelijk lag er een flinke 2e poes aan haar op de vensterbank en Milo loopt weer een stuk slanker en zichtbaar tevredener rond. Contact was prettig. Iedereen die vachtverzorging nodig heeft voor zijn/haar kat zou ik Corine aanbevelen.
karin ten hagen
18-08-20 15:13:20
Ik had Corine gebeld ivm het vervilten van de vacht van mijn 16-jarige kat Loppa, een kortharige ik wist niet eens dat katten ook getrimd konden worden laat staan dat ik wist dat K.A.T. bestond.....De dierenarts liet het mij weten.
Corine kwam aan huis dat was ook al heel fijn want Loppa heeft twee stressvolle momenten ( in de auto heen en terug EN in de kattenmand ) niet hoeven door te maken en Corine nam haar eigen attributen mee. Ze is erg relaxed en praat veel tegen de kat dus die bleef erg rustig onder haar handen.
Corine is een hele tijd bezig geweest met Loppa en ondertussen gaf Corine tips en veel aandacht voor Loppa.... .. ze is erg professioneel bezig en ik was blij dat ik haar gebeld had.
Corine bedankt , ook namens Loppa die zich nu weer heerlijk kan schoonmaken en ik zou je zo weer bellen
Inge Paauwe
14-08-20 11:32:28
Corine heeft op een rustige en professionele manier mijn lieve oude poes Snoetje(ze is 20 jaar) geschoren. Wegens ouderdom en artrose kan ze zichzelf niet meer wassen. Haar hele vacht zat onder de klitten. Ze is geschoren op de plekken waar dat nodig was en dat was een goede keuze. Mijn andere poes, Wicca, een ragdoll, vond het minder aangenaam maar toch wist ze goed haar nagels te knippen en een paar klitten te verwijderen. Fijne manier van werken, vol aandacht wat het dier (en het baasje:) nodig hebben.
Monika Damen
03-08-20 19:46:22
Corine is een topper! Ze kijkt heel goed naar hoe ze de beesten op de juiste manier moet benaderen en heeft kennis van wat ze doet. Daarnaast doet ze niet alleen “haar klusje” maar doet ze er alles aan om haar kennis over te brengen!
Jan Woestenberg
01-08-20 22:52:57
Hoi Corine

Wij zijn blij met het nieuwe kapsel van Lana ,wat is ze mooi getrimd,en dat aan huis .Lana is er zonder al teveel stress goed vanaf gekomen, maar dat komt natuurlijk door jou liefdevolle behandeling dank je wel hiervoor.
Daantje Gielen
26-07-20 11:23:06
Hallo Corine,
Spoon zijn aller eerste gebeurt. Ik vond het best spannend. Maar je hebt Spoon eerst heel erg op zijn gemak gesteld en het ging heel goed. Je gaf goede aanwijzingen hoe ik je het beste kon helpen. Spoon was op het einde best lastig op de tafel te houden , vond het echt niet meer leuk. ( volgende keer doe ik toch handschoenen aan. Het is nu goed gegaan, maar ik denk dat ik me wat zekerder voel met handschoenen aan)
Spoon was daarna meteen gewoon weer zichzelf. Ging ook meteen jou weer kopjes geven. Hij was het hele gebeuren zo weer vergeten en had geen stress verder. We zijn beide blij dat de klitten weg zijn. Dank je wel voor je vakkundige en liefdevolle trimbeurt. Groetjes Spoon en Daan.
Agnes Rek
23-07-20 21:49:45
Hoi Corine,
Wat ben ik blij dat Sammie eindelijk na zoveel jaren goed is gekamd.
Chapeu ??
Ik had er in eerste instantie een hard hoofd in, ik dacht dat lukt niet en zeker niet zonder bijten en krabben.
Maar het is jou met een beetje hulp van mezelf toch gelukt.
Sammie is blij ik blij, en de andere beestjes
Alles is relaxed hier niemand heeft er echt stress van gehad.
Een aanrader voor andere en voor een volgende keer bij mij.
Dank je wel
Karin Van Gerven
13-07-20 10:57:46
Wat een fantastische service voor onze Main Coon Bisou; een kapper aan huis die haar vakkundig scheert en kamt en zorgt dat ze er in een uurtje weer TOP uitziet. Klittenvrij en bijna zonder stress. Baasjes blij en poes blij, vooral ook door alle tips en de vriendelijke aandacht van Corine. Thanks!
Bruni Vorselaars
09-07-20 15:56:17
Voor het eerste onze Sibeer Dalton geschoren en dat ging erg goed met Corine. Ook heeft ze me geleerd hoe ik de vacht van Dalton het beste kan onderhouden wat erg fijn is! Corine neemt de tijd en zorgt ervoor dat de kat zich op z'n gemak voelt. Dalton is sinds zijn trimbeurt heerlijk knuffelig geworden. Zeker een aanrader!
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Klik hier voor evaluaties over het oppas die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.