K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Evaluatie klanten oppas

Hieronder tref je feedback van klanten waar ik heb opgepast. Wil je ook een bericht achterlaten? Schrijf dan iets op mijn gastenboek.Via het asiel, waar we ons katje opgehaald hebben, zijn we aan het adres van K.A.T. gekomen. Na een prettige kennismaking met onze poes en Corine, hebben we besloten haar hulp & zorg in te schakelen op het moment dat we een weekend weg waren. Zowel onze kat als Corine hebben enorm van elkaars gezelschap genoten, dus Corine is nu onze vaste 'oppas'. Ondanks dat we de poes missen als we weg zijn, is het een héél fijne en geruststellende gedachte dat er zo ontzettend goed voor haar gezorgd wordt tijdens onze afwezigheid. Prettig, liefdevol en 100% betrouwbaar.
We zijn je ontzettend dankbaar, Corine!
Af en toe past Corine voor mij op Stasi als ik op vakantie ben of een weekendje weg. Stasi blijft dan altijd gewoon thuis, wat voor een kat toch het prettigste is. Erg fijn voor Staas is dat Corine eigenlijk iedere dag even langskomt om met haar te spelen terwijl ze ondertussen eten geeft aan Stasi. Zoals anderen al schrijven zorgt Corine goed voor je huisdier en niet omdat het moet, maar omdat ze daar zelf enorm van geniet!

Groetjes Karin (en Stasi)Weekendje weg? Weekje op vakantie? Dan checken we eerst of Corine beschikbaar is. Alleen dan, laten we onze katten met een gerust hart thuis. Corine heeft oog voor wat nodig is: onze kat van 17 jr behandelt ze anders dan die van 3. Ze speelt, aait, zorgt en sproeit ook nog de tuin als het nodig is. Onze katten zijn inmiddels dol op haar (en wij ook).


 

Corine heeft ontzettend goed voor mijn konijn Joep gezorgd. Hij kwam niets tekort, werd lekker geknuffeld en zelfs gekamd. Ze zorgde voor hem alsof het haar eigen konijn was. Bij Corine kan je je dier gerust achterlaten.groetjes HeidiCorine heeft nu een aantal keren op onze cavia's Pip en Pop gepast. Ze worden helemaal dan helemaal in de watten gelegd en geknuffeld. Corine is een echte dierenliefhebber. Bij Corine zijn je dieren absoluut op het beste opvangadres!
Groeten, Karin
Onze kater Bobo heeft drie weken lang bij Corine gelogeerd toen wij met vakantie waren. Wij wisten dat hij bij haar in goede handen was en dat gaf ons een rustig gevoel. Toen we hem ophaalden verwachtten we een enthousiaste begroeting, maar Bobo keek even op en ging heerlijk door met slapen. Hij was er inmiddels helemaal thuis. Hij zag er prima uit. Bedankt, Corine, tot de volgende keer!Marianne.

 

 

 


Na een uitgebreide intake heeft Corine afgelopen weekend op mijn 2 katten gepast.Het bleek al snel dat mijn zorgen vooraf onterecht waren. Ik betwijfelde of Pietje wel zou eten, zij is nogal een nerveuze, angstige kat. Hoewel Pietje nu ook blazend en grommend reageerde was het eten helemaal geen probleem. Mijn andere kat Pucky liet zich gewoon aaien en borstelen en was erg op haar gemak bij Corine.Al met al ben ik erg tevreden. Van intake, de dagelijkse berichtjes tot nagesprek ging erg goed, is zeker aan te bevelen!
 Corine bedankt voor je zorgen en aandacht !!groetjes Pietje en Pucky

Corine is onze vaste oppas voor onze kat Mika. Wegens darm- en nierproblemen durven wij onze kat niet aan iedereen toe te vertrouwen maar met Corine in de buurt kunnen we met een gerust hart weg! Ze is betrouwbaar, lief, zorgzaam en denkt mee. Echt een aanrader!
 

 Zó handig, geen hele volksverhuizing richting pension als je even op vakantie wilt. En uiteraard voor de katten ook hartstikke fijn om lekker in hun eigen huisje te kunnen blijven. Bovendien komt de prijs ongeveer op hetzelfde neer. Corine neemt de tijd voor een intake zodat ze precies weet wat de katten gewend zijn, en zelfs foto's ontvangen behoort tot de mogelijkheden. Ik ben enthousiast, geen pension meer voor die prinsjes van mij!
 Hoi Corine,
Je hebt afgelopen week erg goed op mijn kat Nijn gepast, 2 keer per dag. Volgens mij heeft ze her erg goed naar haar zin gehad en de whatsapp berichten tussendoor, erg leuk om te krijgen. Voor herhaling vatbaar!
 Gr Sandra

Ik ben super blij met Corine als oppas voor mijn kat. Ik durf mijn kat ook niet aan iedereen toe te vertrouwen.Maar met Corine als oppas kan je met een gerust weggaan. Ze is betrouwbaar, zorgzaam en lief voor dieren!