K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Oppas bij jou thuis voor jouw kat of konijn

Vanwege de drukte ben ik gestopt met oppassen.

Lolo

Oppas bij jou thuis door iemand die je vertrouwt: ik kom minimaal een half uur per dag langs om jouw dier te vertroetelen en te verzorgen. Voor jou als baasje is het fijn om vrienden of bekenden niet op te hoeven zadelen met de verzorging. Vooral als er medicijnen toegediend moeten worden. En door de regelmatige bezoekjes wordt je huis beter beschermd tegen inbraak. Omdat ik ook gedragsdeskundige ben kan ik jouw dier goed observeren. Dit is helemaal fijn als ze oud of ziek zijn. Ik verschoon de kattenbak, geef eten, drinken en medicijnen en maak schoon eventuele ongelukjes schoon (overgeven of ontlasting). En vooral: aandacht!! Klik hier om te lezen wat andere klanten over het oppassen door mij schreven.

Als extra service bied ik tevens onder andere: planten water geven, post uit het zicht leggen en je op de hoogte houden hoe het gaat. Tevens is het mogelijk dat ik andere kleine huisdieren verzorg zoals vissen, de tuin sproei of lichten om en om aandoe zodat het lijkt of het huis bewoond is tijdens jouw afwezigheid. 

Snorharen katAls je (snor) haar maar goed zit!

Werkwijze

Je neemt contact op en we spreken een tijdstip af dat beiden schikt voor een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek maak ik kennis met jouw huisdier, kijk ik wat jouw wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Ondertussen kun je bepalen of je mij het vertrouwen wilt geven. Ik begrijp dat je niet zomaar aan iedereen jouw huisdieren en huis in handen wilt geven. De week erna hoor ik graag of je met mij in zee wilt gaan. 

Als je besluit met mij in zee te gaan dan kom ik langs voor een intake. Ik heb namelijk allerlei gegevens nodig van jou en je huisdier(en), zoals de hoeveelheid voeding, naam van de dierenarts en favoriete speeltjes. Vervolgens tekenen we beiden een contract waarmee we ons allebei conformeren aan de afspraken die we gemaakt hebben. Je tekent de algemene voorwaarden, geeft me de sleutel en dan is de oppas geregeld. Ik stel je gegevens uiteraard niet beschikbaar aan derden. De sleutels worden apart van jouw adresgegevens zorgvuldig bewaard. Nadat alles is geregeld kun je met een gerust hart op vakantie of zomaar een dagje/weekendje weg!


Kosten

€ 15,00 per dag tot vijf dieren. Neem voor meer dieren contact op. Wilt u het bezoek spreiden over meer bezoeken per dag? Wilt u oppas op specifieke tijden? Dan zijn de kosten € 17,50 per dag. Verlangt u taken waar meer tijd voor nodig is, zoals insuline spuiten? Neem dan contact op. Alleen de daadwerkelijk opgepaste dagen worden in rekening gebracht. Komt u dus eerder terug van vakantie dan hoeft u de resterende dagen niet te betalen.

Reiskosten: € 0,35 per kilometer. Het aantal kilometers wordt bepaald door wat de routeplanner van mijn telefoon aangeeft van mijn naar jouw adres en terug. 

Parkeerkosten moeten door jou worden voldaan. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.