K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen, advies en oppas aan huis

Gastenboek

130 berichten op 7 pagina's
Debbie Hehanussa
21-05-19 11:41:15
We hebben 2 lieve Maine coons waarvan 1 er lastig is te kammen. Ze vindt het gewoon niet leuk. Na vele pogingen en frustraties verder, besloten om contact op te nemen met Corine. Wat een opluchting was dit! Onze poes Nala vond het nog steeds niet prettig maar door de rust en professionaliteit van Corine was het zo gebeurd. Nala weer een prachtige vacht en de baasjes zijn ook weer blij!
Zeker tot een volgende keer!

Ineke van Hal
13-05-19 20:28:23
Na 30 jaar kortharige katten, nu voor het eerst een langharige Brit in huis. Corine heeft hem gekamd en zijn vacht flink uitgedund. Kater Sumo werd op zeker moment wel wat ongeduldig, maar dankzij Corines rust heeft hij de hele behandeling netjes uitgezeten. Corine, dankjewel voor je uitgebreide tips en adviezen waarmee we Sumo kunnen verzorgen!
Rutger van Nahuijs
09-05-19 14:41:50
Mijn Maine Coon, Dav, was hard toe aan een knip / scheerbeurt. Met name op zijn buik vindt hij het niet fijn gekampt / geknipt te worden, dus het was vooral daar écht nodig. Dav is niet de makkelijkste kat maar Corine bleef rustig en met een klein beetje assistentie mijnerzijds was in een mum van tijd gepiept. Nu ziet alles er weer keurig uit en Dav is weer helemaal in zijn nopjes :) Bedankt Corine en tot de volgende keer!
Annegien Kersten
07-05-19 15:42:46
Corine kwam vorige week voor het eerste bij ons voor twee Ragdoll katten. Corine is heel geduldig met de katten en erg professioneel. Onze kater James heeft ze flink uitgedund en bij Jacky heeft ze het tot 1 cm geschoren. Haar vacht is anders en klit eerder maar is ook veel dikker. Ik was heel benieuwd hoe dat zou staan maar het staat zo mooi. Beide zullen voorlopig het niet te warm hebben. Laat die zon maar komen. Ook scheelt het enorm met losse haren. Zeker nu ze van wintervacht naar zomervacht gaan is dit echt een aanrader om je kat te laten trimmen door Corine. Verder merk je echt dat ze verstand van katten heeft zo heeft ze ook nog tips gegeven ivm het overgeven vd katten. Als het weer nodig is mag Corine zeker weer komen. Bedankt!
Vera Renema
06-05-19 19:34:33
Corine heeft onze twee ragdoll katers een goede opknap beurt gegeven! Onze jongste heeft een lastige vacht die snel klit, met name bij zijn oksels waar hij zich niet goed laat kammen. Corine heeft hem van al zijn klitten verlost. Onze katers voelden zich snel bij haar op hun gemak. Ook heeft ze nog wat adviezen kunnen geven over de voorbereiden van de katten op de komst van ons kindje in augustus! Bedankt!
Melanie Van Zoest
02-05-19 15:21:31
Hee Corine,

Het uitdunnen bij Mila is heel goed bevallen.
Het scheelt enorm veel haar wat rond vliegt, en volgens mij vind ze het zelf ook heel fijn.
Super bedankt voor de goede zorgen en tips van jou!!
Wij zijn erg tevreden!

Groetjes, Melanie
Wanda NVT
02-05-19 06:22:29
Dankzij Corine ziet onze Main Coon Thunder er weer mooi uit. Ze heeft hem gekamd en de haren uitgedund. Dankzij haar advies en de aanschaf vd juiste kammen kan ik hem nu zelf goed bijhouden. Prima uitleg en snelle hulp!
Esther Hanegraaf
27-04-19 15:52:36
Erg fijne ervaring met Corine gehad. George vond het niet zo leuk om getrimd en gekamd te worden, maar Corine ging hier heel professioneel mee om en wist precies wat te doen! Fijne tips gehad en George is weer mooi uitgedund. Hele aardige vrouw en zet het dier op nr1! Zeker voor herhaling vatbaar
Anouk Spermon
20-04-19 17:57:19
Hoi Corine,

Ika zit helemaal lekker in haar nieuwe vachtje. Ze is duidelijk blij van de klitten af te zijn en is veel actiever! Bedankt hiervoor. Het was een hele positieve ervaring. Geniet van je vrije dagen!

Groeten,
Anouk
Nicolette van Rixtel
19-04-19 13:21:47
Hallo Corine,

Je hebt de nageltjes geknipt van onze kat Donder en advies over de vachtverzorging van Skye. We vinden het heel fijn, dat we voor het knippen van de nagels niet meer naar de dierenarts hoeven te gaan. Geen stress in de auto en lekker in hun eigen omgeving blijven. Het was even wennen voor Donder, dat er iets vreemds gebeurde in zijn eigen territorium. Maar daarna geen probleem en ging rustig slapen. Dank je wel en tot de volgende keer
Jannie Fransen
17-04-19 14:49:20
Hallo Corine, het gaat goed met onze poes Okkie. Het trimmen vond ik behoorlijk pittig, maar het is mooi gelukt. We zijn er blij mee! Er vallen nu geen plukken meer uit haar vacht en de klitten zijn ook weg. Bedankt voor je professionele behandeling.
Marjelle Schaapman
16-04-19 15:56:55
Onze oude Fred (kat) kan haar eigen vacht niet meer bijhouden en vond het niet zo geweldig als wij een poging waagden. Van de dierenarts hoorden wij van K.A.T. en dat was de uitkomst. We hebben op korte termijn een afspraak bij ons thuis kunnen maken. Fred is flink onder handen genomen en was na de behandeling weer helemaal tip-top. We zijn heel tevreden en onze kat ook!
Emy S
15-04-19 10:19:29
Mijn twee Noorse Boskatten zijn al oud en kunnen hun vacht niet goed meer zelf verzorgen. Corine trimt de katten op een rustige, weloverwogen manier en houdt het welzijn van de beesten goed in de gaten. Mooi gedaan, de heren kunnen lekker de lente in nu.
Ingrid V. Z
10-04-19 21:54:47
Corine heeft onze Ragdoll zeer deskundig en geduldig getrimd. Daarnaast heb ik zeer bruikbare tips gekregen om Cava zelf goed te kunnen kammen waaruit blijkt dat het welzijn van de kat voorop staat. Ik was er erg blij mee en Cava ook. Naast het feit dat het praktisch was ziet hij er ook weer prachtig uit!
Inge Meeuwissen
10-04-19 20:25:51
Corine,

Heel erg bedankt voor de zorgvuldige trimbeurt van Nic. Hij is erg een stuk vrolijker door geworden. Zijn gedrag is 100% verbeterd. Hij is helemaal ontspannen en speelt zelfs weer met ons.

Groetjes,
Laura K.
06-04-19 12:56:07
Corine,heeft onze kater Robbie (pers, 1 jaar) heel vakkundig gekamd en geschoren. Ze nam echt de tijd om hem op z'n gemak te stellen en gebruikte daarvoor handige trucjes waar ze ook onze kinderen leuk bij betrok. Ook gaaf ze advies over hoe we het zelf aan kunnen pakken. Robbie was behoorlijk moe na afloop, maar zijn stress niveau was dan ook behoorlijk opgelopen. Desondanks heeft niemand een kras of knauw opgelopen. Goed gedaan, Corine! Misschien tot en volgende keer.
Loes Jacobs
02-04-19 13:37:52
Hallo Corine
Wat een megaklus heb je geklaard met het trimmen van Skunky. Skunky is een poes van 18 jaar oud, met ook nog diabetes en was een grote klittenbal. Ze leek wel op een dromedaris zo erg was het, ik kreeg het zelf niet meer voor elkaar en kreeg jouw adres door van mijn dierenarts. Gouden tip, al was het erg stressvol voor skunky. Jij had het ook nog nooit zo erg meegemaakt vertelde je. Je hebt het super gedaan en skunkie bevrijd van haar last, wat wel als gevolg had dat ze het erg koud had daarna, niet zo gek want je moest haar hele vacht zowat scheren, behalve hoofd en staart. Ik kan haar nu tenminste weer helemaal aaien en daar geniet skunkie erg van.
Bedankt corine, zal je zeker aanbevelen, mocht iemand het vragen

groetjes loes
Toefje Toefje
02-04-19 12:27:31
Corine,

Bedankt voor je goede zorgen voor onze poes Toefje. Wat fijn dat je zo snel al kon en dat je ons zo goed hebt geholpen met veel geduld en aandacht.

Ook fijn dat je ons tips hebt gegeven voor de vachtverzorging.

Tot de volgende keer !
Marloes Van Weert
30-03-19 20:32:48
Dankjewel voor het meedenken en de snelle, professionele service. Het verliep super soepel en je gaf veel bruikbare tips en nam ook echt de tijd voor ons. Het is duidelijk te zien dat je dit werk met passie doet. Keep up the good work!
Groetjes van Coco;)
Mary A
30-03-19 20:09:13
Hallo Corine,
Namens Simba en Balou bedankt voor het trimmen en de goed bruikbare tips en adviezen die je ons gaf!
groetjes Mary
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Klik hier voor evaluaties over het oppas die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.