K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen, advies en oppas aan huis

Gastenboek

71 berichten op 4 pagina's
Iris Iris van der Aa
18-07-18 14:43:17
Ondanks dat onze (leen)poes alles op alles heeft gezet om het Corine onmogelijk te maken, heeft zij voor elkaar gekregen om Dora van haar vilten te ontdoen. Het was een hele strijd om haar te vangen en te scheren! Ze ging snel en pragmatisch te werk, echt een vakvrouw! Petje af Corine!
Elke Koehorst
16-07-18 10:03:01
Corine heeft onze Britse Langhaar Marié erg goed geholpen. Ze stelde haar goed op haar gemak (al heeft Marié zelf weinig concentratie) en heeft haar buikje geschoren (lekker koel voor de zomer) en het haar flink uitgedund. Ik weet zeker dat Marié hier veel plezier van heeft (en wij ook) !
Fijn was ook dat Corine praktische tips gaf hoe we haar het beste zelf konden kammen en het kunnen bijhouden.
Nogmaals, enorm veel dank!!!
Martine Huijsmans
13-07-18 11:29:26
Inmiddels alweer een maand of 2 geleden mijn 2 heilige birmanen laten trimmen door Corine. Corine weet goed waar ze mee bezig is. Beide katten waren erg rustig en het scheren verliep soepel. Enorm blij dat ik uiteindelijk toch de keus gemaakt heb om ze te laten scheren. Beide katten lijken wel herboren, zijn zeer actief en mega aanhankelijk. Daarnaast scheelt t echt ENORM VEEL HAAR in huis. Na mn zwangerschap had ik ineens een kattenallergie. Voor mn allergie is er geen verschil. Bedankt Corine voor de fijne service ik kom zeker bij je terug. Groetjes Martine, Bill en Nash
Cox
25-06-18 10:54:57
Hoi Corine,

Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige job die je hebt geklaard!

Elma ziet er nu weer mooi uit. Fijn dat ze nu klitten-vrij is. :)

En de alien-look staat haar heel grappig! lol

Tot de volgende keer!
Wendy Galjard
18-06-18 20:21:00
Hi Corine,
Onze Guus en wij ook, zijn erg blij met de scheerbeurt! Hij is zichtbaar levendiger nu zijn dikke vacht araf is met deze warmte! We gaan je zeker weer bellen als het is aangegroeid.
Groetjes Wendy en Richard
Corina Van Esch
18-06-18 18:06:10
Heel goed deskundig advies gehad van Corine, Suké mijn lieve kater van zijn plasprobleem afgeholpen. Echt super blij mee. Vandaag zijn beide katten weer mooi getrimmed. Ben heel tevreden. Topper!
Laurence Abeling
17-06-18 19:00:04
Cooper (Ragdoll) is door Corine geschoren. Even wennen aan het uiterlijk :-), maar ik denk dat het fijn en koel is voor Cooper zelf. Corine is er echt voor het dier, die staat voorop. Grappig dat het borstelen eerder door ons niet echt geaccepteerd werd, maar Corine kreeg het wel voor elkaar. We zijn heel tevreden!
Ook super netjes zoals Corine met reiskosten omgaat. Het is een hele klus om dat 100% eerlijk tussen klanten te verdelen. Ze maakt hier bijzonder veel werk van ten gunste van de klant. Top!
Naomi Grefkens
13-06-18 16:02:11
Viktor is goed gekamd. Hij vond het niet fijn, maar met een paar extra handen en geduld van Corine is het gelukt. Voor herhaling vatbaar :)
Naomi Van der Heijden
13-06-18 09:00:33
Tarzan en Simba afgelopen week laten trimmen. Vooral Tarzan had veel klitten. Hij liet zich goed door Corine helpen. Terwijl hij normaal bang is. We gaan dit zeker herhalen
Idette Potgieter
04-06-18 12:05:52
Dear Corine
Thank you for coming to our rescue! Despite Ginger's reaction to her trim being somewhat severe (!), she is all the better for having the knots out of her fur, as is Beau - who is enjoying a new lease of life with his shaven coat - no more pulling and knotting to make him so uncomfortable!
You were totally professional, very calm, and just what we needed.
We are grateful!
Best wishes
Idette - on behalf of Ginger and Beau :)
Elly Krist
29-05-18 20:03:45
Hoi Corine,

Door de stage van onze dochter waren de konijntjes (2x teddy Widders) er even bij ingeschoten. We besloten contact te zoeken met Corine.
Ze heeft Rebbel en Flo lekker geschoren. (wat nu heerlijk voor ze is met een temperatuur van rond de 30 gr)
Rebel en Flo waren heerlijk op hun gemak en er werd zelfs geknarsetand en gelikt een teken dat ze het lekker vonden terwijl Corine ze aan het scheren was.
Ook goede tips van haar gehad om ze te gaan proberen te koppelen.

dank je wel,

Rebbel en Flo
Elly en Evie
Inge Inge Van Gils
28-05-18 21:27:31
Hallo Corine,

Heel fijn dat je Balou geschoren hebt.
Het is een totaal andere poes geworden.
Ze wad er snel aan gewend, en ook wel lekker luchtig met deze hitte.

Hartelijk dank en zeker tot een volgende keer.
Tim
22-05-18 19:04:12
Hoi Corine,

We zijn heel tevreden over hoe je Summer hebt geschoren! Dankzij je professionele aanpak is het snel en (relatief) stressloos verlopen. Summer lijkt ook beter in haar vel te zitten en ze kan haar vacht nu weer zelf bijhouden. Hartelijk bedankt, ook namens Summer!
Claudia Smulders
20-05-18 12:31:36
Hi Corine,
Wat ontzettend fijn was het dat je afgelopen vrijdag al onze kat Guus onderhanden kon nemen!
Zowel Guus als zijn baasjes zijn blij met het resultaat!
Dank je wel voor al je goede tips om Guus mooi te houden .
Groet Claudia
Almut Woggon
19-05-18 11:27:23
Hoi, Corine
Wij zij heel fijn geholpen door jou. Jij bent rustig en deskundig en geeft goede adviezen. Toen wij onze Louis overgenomen hebben van andere mensen, zat hij zo onder het klit dat wij niet wisten wat wij moesten doen. Jij hebt moeite gedaan om ons snel te helpen.
Bedankt en een pootje van Louis.
Almut en Leon
Lucien Willemsen
05-05-18 09:47:10
Hoi Corine, Finn is weer helemaal de oude. Na een uur schreeuwen tijdens het scheren dacht ik dat het wel even zou duren voor hij zichzelf weer zou laten zien en aaien. Dat viel dus erg mee. Hij loopt weer gewoon rond en is verlost van alle grote klitten op zijn buik en in de oksels. Ik ben zelf echter nog wel onder de indruk. De manier waarop je rustig bleef en toch professioneel de klus klaarde vond ik mooi om te zien. Ik ga proberen om de komende maanden te blijven kammen, mocht dat echter niet lukken dan weet ik wie ik moet bellen. Bedankt!
Liesbeth Damen
26-04-18 12:40:12
Hoi Corine, het trimmen van Yoda heeft hem echt heel erg goed gedaan. Zijn vacht is lekker uitgedund. Ondanks hij een stresskat is, heeft hij nergens last van gehad. Hij lijkt zelfs wat vrolijker.
Je bent heel professioneel en ook heel goed met je manier van aanpak. Je kunt je dieren helemaal aan jou toe vertrouwen.
Kat blij, wij ook blij!
Bedankt voor je goede tips en trucks!

Groetjes Liesbeth
Marieke van Rooij
18-04-18 16:20:25
Super tevreden over Corine , Sammy's vacht is lekker uitgedund en hij liet het goed toe.
Ook fijne kam bij Corine gekocht !

Groetjes
Marieke
Meike van den Brandt
11-04-18 09:38:45
Hoi Corine,
Heel erg bedankt voor de trimbeurt van Phoebe! Fijn dat je haar buik hebt geschoren zodat daar niet meer zo snel klitten in kunnen komen. Ik ben erg blij met je aanpak. Je blijft rustig maar bent wel kordaat en geeft duidelijke aanwijzingen! Kortom ik ben heel erg tevreden
Tot een volgende keer!
Groetjes,
Meike
Kristina Cueva
08-04-18 18:31:23
Dank Corine voor de goede zorg van Bubbles (pers kat). Zij moest helaas geschoren worden maar vond het fijn dat je aan huis kon komen.
Ik vond het ook fijn dat je wist hoe je haar kon vast houden om zo spoedig mogelijk en het scheren zo efficient mogelijk te doen.
Ik heb het helaas ook anders meegemaakt.

Super dat je snel reageerde en dat wij snel een afspraak konden maken.

Goed werk en Bubbles is helemaal happy!

Dank! Kristina
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Klik hier voor evaluaties over het oppas die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.