K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen, advies en oppas aan huis

Gastenboek

107 berichten op 11 pagina's
Judith Teulings
12-03-19 10:40:59
Onze jongste kater had al een tijdje last van jeuk. Krabte, likte en poetste zich dwangmatig en gefixeerd tot hij tot bloedenstoe open lag, flinke wonden en erg angstig/schichtig. Aantal keer naar de DA geweest voor advies en hulp. Niets leek te helpen. Na contact met Corine diverse tips uitgeprobeerd. Nogmaals naar de DA en daar om speciaal dieet voeding gevraagd. Billy krijgt nu op aanraden van Corine en de DA Anallergenic van Royal Canin. Het resultaat zou na 6 tot 8 wkn zichtbaar zijn maar bij Billy is na 1 week al merkbaar verschil. Nu 3/4 weken later is hij eindelijk weer van zijn kap af en gaat het goed! Komt weer uit zichzelf knuffelen en aandacht vragen! Speelt weer volop met het speelgoed van de Kids en zijn maatje Bobby! Super bedankt voor je tips, hulp en contact Corine! Binnenkort maken wij een afspraak voor beiden om getrimt te worden.
Marieke B.
10-03-19 20:49:38
De samenwerking met Corine was enorm prettig. Zij was op voorhand al erg meedenkend. Onze Siberische kat had grote klitten die verwijderd moesten worden. Corine was echt onze held: onze kat was enorm in paniek en hierdoor was ze nauwelijks vast te houden. We hebben naast Corine met 2 man de kat vast moeten houden, ze ging gestaag door, gaf ons aanwijzingen. Zo snel als kon heeft ze onze doodsbange (en toen wilde) kat geholpen, met goed resultaat. Het was een heftige ervaring voor ons, hadden niet verwacht dat de kat zo zou reageren. Met hulp van Corine kijken we er ondanks dat toch goed op terug en loopt onze kat er ook weer charmant en klittenvrij bij.
Jolanda Wouters
06-03-19 14:33:23
Super! Wat zijn we blij dat we contact met Corine hebben opgenomen. Onze langharige kat Quennie had klitten die we zelf niet meer konden verwijderen. We waren erg bang dat ze zich niet goed zou laten trimmen, maar dat viel 100% mee. Na een grondige trimbeurt loopt ze weer rond als een echte Queen. Dank je wel Corine. Volgende keer weten we je weer te vinden.
Leontine Marchal
05-03-19 18:35:23
Onze Saar is door haar leeftijd en conditie niet meer zo bezig met het zichzelf schoonhouden. Haar vacht begon dan ook al behoorlijk te klitten en vervilten. Corine heeft haar snel en vakkundig getrimd, Saar vond het allemaal prima. Zelfs het nageltjes knippen en oren poetsen liet ze toe zonder al te veel protest.
Heel fijn en mocht het weer een keer nodig zijn dan weten we nu wie we moeten bellen!
Wendy ten Have
21-02-19 11:31:59
Corine heeft onze 2 main coon’s (kater en poes) getrimd. Zeker de poes had behoorlijk wat klitten, waar ze nu helemaal van verlost is.
Corine was heel vakkundig, ze had heel erg veel geduld en ik ben erg blij met de ontvangen tips!
Noortje de Bruin
14-02-19 17:00:04
Corine heeft heel rustig en deskundig mijn main coon kater Max getrimd terwijl hij toch alles probeerde om er onderuit te komen. Alles gedaan: van nagels tot klitten tot kammen en advies geven over gedrag en wat ik zelf kan doen. Super!
Mvg
Noortje de Bruin
Anne Van de veerdonk
11-02-19 13:11:12
Saartje mijn maincoon /Europeeskort haar
Had klitjes onder haar buik
Maar ze is nu Helmaal klit vrij
Gaat heel goed nu met haar ze
Is heerlijk speels
Echt super bedankt Corine
Als nog wat is bel ik je zeker
Dikke pootje van Saartje
Irene Revet
05-02-19 12:22:41
Bubbles , onze Britse langhaar, had op haar buik, oksels en achterpoten behoorlijk wat klitten, en stond ons niet toe die er voor haar uit te halen. Dus hebben we de hulp van Corine ingeschakeld. Best spannend, want Bubbles is een bange kat die zich bij elk vreemd geluidje het liefst zo ver mogelijk verstopt om vervolgens de komende tijd zich niet meer te laten zien. Het was dus heel verrassend hoe ze hierop zou reageren. Corine pakte het heel professioneel aan met engelengeduld en goede tactieken. Het scheerapparaat zette ze in de andere kamer al aan, zodat Bubbles het geluid eerst van veraf te horen kreeg. Daarna de deur open en dan steeds een paar stappen dichterbij. Zo schrok Bubbles niet heel erg van het geluid. Super!. Ze kon het best even verdragen, al was het vreemd, maar op een gegeven moment werd ze wel wat boos, maar het is gelukkig met vooral zwaar miauwen vanuit haar tenen gebleven. Ze werd niet agressief en was het na de behandeling allemaal snel vergeten. Ze speelt weer volop en kan weer gelukkig klitvrij door het leven. Corine, super bedankt!
Bart en Judith L
01-02-19 19:08:01
Vorige week is Corine bij ons langs geweest om onze al wat oudere kat te behandelen. Hij had last van vilt op zijn rug. Dit is door Corine vakkundig weg geschoren. Onze kat vond de behandeling helemaal niet vervelend. Was zelfs aan het spinnen tijdens het scheren. Is er enorm van opgeknapt; lijkt wel 10 jaar jonger. speelt weer volop en oogt fitter. Ook super fijn dat de behandeling gewoon thuis kon plaats vinden. Scheelt een hoop stress. Corine bedankt!
Inge Donkervoort
01-02-19 10:50:51
Afgelopen week is Koos, onze langharige kat, voor de eerste keer getrimd. Daarvoor moest KAT wel twee keer komen. Koos is al wat ouder en gaat nauwelijks nog naar buiten maar bij de aanblik van de 'behandeltafel' spurtte hij naar buiten en kwam die avond pas weer terug. De tweede keer het kattenluik maar even gesloten ;)
Corine heeft hem heel vakkundig behandeld en na een uur was hij weer helemaal het heertje. Dat stokje was wel handig zodat hij daarin beet ipv in mijn vingers :)
Corine bedankt en tot volgende keer!
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Klik hier voor evaluaties over het oppas die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.