K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen, advies en oppas aan huis

Gastenboek

94 berichten op 10 pagina's
Piet Geurts
15-01-19 11:22:32
Dag Corine,

Het was een gezellige trimsessie gisteren. Ook Bobbie en Dulce zijn, zeker na afloop, blij en tevreden. Je merkt aan ze, dat ze weer lekker in hun vel zitten. Ze gingen meteen weer naar buiten. De stress is nul. De sok met valeriaan blijft voor Dulce een aantrekkelijk voorwerp. Dank je wel voor de verleende dienst. Ik ben er heel blij mee.
En nu elke week proberen je na te doen. Als het niet lukt bel ik je weer. En als het wel lukt, bel ik je ook, maar dan later en om alles nog eens te komen controleren.
Tot ziens, Piet

p.s. Wat de PvdD betreft: ik ben al lid, sinds gistermiddag ?
Lia Van elewout
13-01-19 10:50:40
Gisteren voor het eerst een bezoek gehad van Corine. Ik heb sinds kort een Perzisch katertje en bij de trimsalon was hij helemaal in paniek geraakt. Hij was behoorlijk vervild in zijn flanken. Contact opgenomen met Corine.... ik heb hem 2 weken aan de tondeuse laten wennen met snoepjes. Ging perfect!
Helaas..... toen Corine wilde starten veranderde dat lieve poesje in een Tasmanian Devil!
Grote bewondering voor Corine! Ze heeft het geweldig aangepakt!
Was niet leuk voor de kat maar ben wel heel erg blij dat Corine kom helpen. (Zonder narcose bij de dierenarts zoals de trimsalon had voorgesteld)
Corine, je bent ontzettend proffesioneler en lief te werk gegaan.
Superblij met jouw bezoek.
De kat was trouwens weer snel op zijn gemak!
Lieve groet Lia en Diesel!
Léon Van Valkenburg
08-01-19 21:40:20
Sinds kort hebben wij een Brits langhaar kitten. Deze kwam helaas vol klitten bij ons. Via internet bij Corine uitgekomen. Door snelle reactie op mijn mail was een afspraak snel gemaakt. Ideaal dat fit bij je thuis kan. Goede behandeling en prima adviezen. Ik zou Corine zeker aanbevelen.
Nancy Hemmer
31-12-18 09:21:03
Super tevreden. Corine is heel vakkundig. Alle klitten bij Boef zijn eruit. Het is mij heel erg mee gevallen hoe Boef reageerde, maar zij blijft zo rustig. Indien weer nodig komen wij zeer zeker weer op de lijn. Een echte aanrader!
Cathalijne Mallens
08-11-18 10:19:46
Gisteren voor het eerste Mous laten scheren door Corine, heeft het super snel en rustig gedaan! Super tevreden. Tot over een half jaar
Nanja Van den Houten
29-10-18 21:10:19
Onze Kitty is afgelopen zondag voor het eerst geschoren door Corine en dat is super snel en goed gedaan! Onze poes krijgt altijd erg veel stress van het scheren, maar het verliep goed met alle kleine foefjes en tips van Corine ? zeker een aanrader!
Indi van Bijnen
18-10-18 14:55:28
Het eerste contact via mail met Corine was heel snel en duidelijk. We kregen al heel veel informatie per mail wat heel fijn is.
Corine komt aan huis wat voor de katten en onszelf heel prettig is.
Ze gaat heel rustig te werk en is heel lief voor de katten. Ze legt alles wat ze doet goed uit zodat je dit zelf ook kan doen na het trimmen.
Ik ben heel tevreden en kan Corine zeker aanraden!
Irmgard
27-09-18 22:05:03
De communicatie met Corine via mail en telefoon was heel helder. Onze poes Luna werd voor het eerst getrimd. Ze houdt er niet van om vastgehouden te worden, dus ik was erg benieuwd hoe het zou gaan. Corine is erg geduldig en vaardig wat er voor zorgde dat Luna snel van haar overbodige haar verlost was. Ze heeft zich daarna eigenlijk niet anders gedragen dan anders. Ze kan haar pootjes goed lukken nu er minder haar onder zit. Het lopen gaat prima.
Dank je wel Corine en zeker tot een volgende keer!!
Lindy Spierings
27-09-18 16:22:50
Heel blij met de trim-beurt! Corine pakte het heel rustig aan en hield echt rekening met onze kat. Helaas vond die het iets minder leuk maar daar wist Corine goed mee om te gaan. Ook hebben we advies gekregen hoe het nu verder te onderhouden, wat heel prettig was want onze kat wordt wat ouder en dus wordt het onderhoud van haar vacht extra belangrijk. Als het weer nodig is, bel ik Corine zeker!
Wolters
27-09-18 16:06:09
Het was even afzien voor onze katten met het trimmen, maar ze lopen er weer heel mooi bij! Erg vriendelijk en professioneel geholpen door corine, zeker een aanrader!
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Klik hier voor evaluaties over het oppas die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.