K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen, advies en oppas aan huis

Gastenboek

122 berichten op 7 pagina's
Anouk Spermon
20-04-19 17:57:19
Hoi Corine,

Ika zit helemaal lekker in haar nieuwe vachtje. Ze is duidelijk blij van de klitten af te zijn en is veel actiever! Bedankt hiervoor. Het was een hele positieve ervaring. Geniet van je vrije dagen!

Groeten,
Anouk
Nicolette van Rixtel
19-04-19 13:21:47
Hallo Corine,

Je hebt de nageltjes geknipt van onze kat Donder en advies over de vachtverzorging van Skye. We vinden het heel fijn, dat we voor het knippen van de nagels niet meer naar de dierenarts hoeven te gaan. Geen stress in de auto en lekker in hun eigen omgeving blijven. Het was even wennen voor Donder, dat er iets vreemds gebeurde in zijn eigen territorium. Maar daarna geen probleem en ging rustig slapen. Dank je wel en tot de volgende keer
Jannie Fransen
17-04-19 14:49:20
Hallo Corine, het gaat goed met onze poes Okkie. Het trimmen vond ik behoorlijk pittig, maar het is mooi gelukt. We zijn er blij mee! Er vallen nu geen plukken meer uit haar vacht en de klitten zijn ook weg. Bedankt voor je professionele behandeling.
Marjelle Schaapman
16-04-19 15:56:55
Onze oude Fred (kat) kan haar eigen vacht niet meer bijhouden en vond het niet zo geweldig als wij een poging waagden. Van de dierenarts hoorden wij van K.A.T. en dat was de uitkomst. We hebben op korte termijn een afspraak bij ons thuis kunnen maken. Fred is flink onder handen genomen en was na de behandeling weer helemaal tip-top. We zijn heel tevreden en onze kat ook!
Emy S
15-04-19 10:19:29
Mijn twee Noorse Boskatten zijn al oud en kunnen hun vacht niet goed meer zelf verzorgen. Corine trimt de katten op een rustige, weloverwogen manier en houdt het welzijn van de beesten goed in de gaten. Mooi gedaan, de heren kunnen lekker de lente in nu.
Ingrid V. Z
10-04-19 21:54:47
Corine heeft onze Ragdoll zeer deskundig en geduldig getrimd. Daarnaast heb ik zeer bruikbare tips gekregen om Cava zelf goed te kunnen kammen waaruit blijkt dat het welzijn van de kat voorop staat. Ik was er erg blij mee en Cava ook. Naast het feit dat het praktisch was ziet hij er ook weer prachtig uit!
Inge Meeuwissen
10-04-19 20:25:51
Corine,

Heel erg bedankt voor de zorgvuldige trimbeurt van Nic. Hij is erg een stuk vrolijker door geworden. Zijn gedrag is 100% verbeterd. Hij is helemaal ontspannen en speelt zelfs weer met ons.

Groetjes,
Laura K.
06-04-19 12:56:07
Corine,heeft onze kater Robbie (pers, 1 jaar) heel vakkundig gekamd en geschoren. Ze nam echt de tijd om hem op z'n gemak te stellen en gebruikte daarvoor handige trucjes waar ze ook onze kinderen leuk bij betrok. Ook gaaf ze advies over hoe we het zelf aan kunnen pakken. Robbie was behoorlijk moe na afloop, maar zijn stress niveau was dan ook behoorlijk opgelopen. Desondanks heeft niemand een kras of knauw opgelopen. Goed gedaan, Corine! Misschien tot en volgende keer.
Loes Jacobs
02-04-19 13:37:52
Hallo Corine
Wat een megaklus heb je geklaard met het trimmen van Skunky. Skunky is een poes van 18 jaar oud, met ook nog diabetes en was een grote klittenbal. Ze leek wel op een dromedaris zo erg was het, ik kreeg het zelf niet meer voor elkaar en kreeg jouw adres door van mijn dierenarts. Gouden tip, al was het erg stressvol voor skunky. Jij had het ook nog nooit zo erg meegemaakt vertelde je. Je hebt het super gedaan en skunkie bevrijd van haar last, wat wel als gevolg had dat ze het erg koud had daarna, niet zo gek want je moest haar hele vacht zowat scheren, behalve hoofd en staart. Ik kan haar nu tenminste weer helemaal aaien en daar geniet skunkie erg van.
Bedankt corine, zal je zeker aanbevelen, mocht iemand het vragen

groetjes loes
Toefje Toefje
02-04-19 12:27:31
Corine,

Bedankt voor je goede zorgen voor onze poes Toefje. Wat fijn dat je zo snel al kon en dat je ons zo goed hebt geholpen met veel geduld en aandacht.

Ook fijn dat je ons tips hebt gegeven voor de vachtverzorging.

Tot de volgende keer !
Marloes Van Weert
30-03-19 20:32:48
Dankjewel voor het meedenken en de snelle, professionele service. Het verliep super soepel en je gaf veel bruikbare tips en nam ook echt de tijd voor ons. Het is duidelijk te zien dat je dit werk met passie doet. Keep up the good work!
Groetjes van Coco;)
Mary A
30-03-19 20:09:13
Hallo Corine,
Namens Simba en Balou bedankt voor het trimmen en de goed bruikbare tips en adviezen die je ons gaf!
groetjes Mary
Wilma luiken
30-03-19 11:50:27
Hallo Corine,
Je hebt mijn, letterlijk gedumpt door iemand en verwaarloosd, angora konijn fantastisch getrimd en gekamd. Alle gigantische klitten en rotzooi is uit zijn vachtje. En door je advies hoe ik er mee om moet gaan en hem moet verzorgen heb ik nu een blij konijn met een tweede kans. De rust die je uitstraalde terwijl je met hem bezig was kwam hem zeer ten goede want dit was geen leuke ervaring voor hem. Er komt een maatje voor hem bij. Dan is het dierenpark met de hond en de kippen erbij wel even compleet. Dank je wel.
Dave diana Hilgerdenaar
27-03-19 14:20:54
Hoi

Gizmo was naar het trimmen alweer snel de oude.
Had nooit gedacht dat hij zo sterk wad.
Maar ben blij dat hij niet krapte.

Mvg dave en diana
Melanie Melanie Jorna
27-03-19 12:09:41
Het was leuk om samen met Corine de katten te trimmen. Drie verschillende katten en drie verschillende reacties erop. De ene accepteerde het wat beter dan de andere, maar ze zien er alle drie weer uit om door een ringetje te halen! Top gegaan!
Judith Teulings
12-03-19 10:40:59
Onze jongste kater had al een tijdje last van jeuk. Krabte, likte en poetste zich dwangmatig en gefixeerd tot hij tot bloedenstoe open lag, flinke wonden en erg angstig/schichtig. Aantal keer naar de DA geweest voor advies en hulp. Niets leek te helpen. Na contact met Corine diverse tips uitgeprobeerd. Nogmaals naar de DA en daar om speciaal dieet voeding gevraagd. Billy krijgt nu op aanraden van Corine en de DA Anallergenic van Royal Canin. Het resultaat zou na 6 tot 8 wkn zichtbaar zijn maar bij Billy is na 1 week al merkbaar verschil. Nu 3/4 weken later is hij eindelijk weer van zijn kap af en gaat het goed! Komt weer uit zichzelf knuffelen en aandacht vragen! Speelt weer volop met het speelgoed van de Kids en zijn maatje Bobby! Super bedankt voor je tips, hulp en contact Corine! Binnenkort maken wij een afspraak voor beiden om getrimt te worden.
Marieke B.
10-03-19 20:49:38
De samenwerking met Corine was enorm prettig. Zij was op voorhand al erg meedenkend. Onze Siberische kat had grote klitten die verwijderd moesten worden. Corine was echt onze held: onze kat was enorm in paniek en hierdoor was ze nauwelijks vast te houden. We hebben naast Corine met 2 man de kat vast moeten houden, ze ging gestaag door, gaf ons aanwijzingen. Zo snel als kon heeft ze onze doodsbange (en toen wilde) kat geholpen, met goed resultaat. Het was een heftige ervaring voor ons, hadden niet verwacht dat de kat zo zou reageren. Met hulp van Corine kijken we er ondanks dat toch goed op terug en loopt onze kat er ook weer charmant en klittenvrij bij.
Jolanda Wouters
06-03-19 14:33:23
Super! Wat zijn we blij dat we contact met Corine hebben opgenomen. Onze langharige kat Quennie had klitten die we zelf niet meer konden verwijderen. We waren erg bang dat ze zich niet goed zou laten trimmen, maar dat viel 100% mee. Na een grondige trimbeurt loopt ze weer rond als een echte Queen. Dank je wel Corine. Volgende keer weten we je weer te vinden.
Leontine Marchal
05-03-19 18:35:23
Onze Saar is door haar leeftijd en conditie niet meer zo bezig met het zichzelf schoonhouden. Haar vacht begon dan ook al behoorlijk te klitten en vervilten. Corine heeft haar snel en vakkundig getrimd, Saar vond het allemaal prima. Zelfs het nageltjes knippen en oren poetsen liet ze toe zonder al te veel protest.
Heel fijn en mocht het weer een keer nodig zijn dan weten we nu wie we moeten bellen!
Wendy ten Have
21-02-19 11:31:59
Corine heeft onze 2 main coon’s (kater en poes) getrimd. Zeker de poes had behoorlijk wat klitten, waar ze nu helemaal van verlost is.
Corine was heel vakkundig, ze had heel erg veel geduld en ik ben erg blij met de ontvangen tips!
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Klik hier voor evaluaties over het oppas die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.