K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen, advies en oppas aan huis

Gastenboek

54 berichten op 6 pagina's
Marieke van Rooij
18-04-18 16:20:25
Super tevreden over Corine , Sammy's vacht is lekker uitgedund en hij liet het goed toe.
Ook fijne kam bij Corine gekocht !

Groetjes
Marieke
Meike van den Brandt
11-04-18 09:38:45
Hoi Corine,
Heel erg bedankt voor de trimbeurt van Phoebe! Fijn dat je haar buik hebt geschoren zodat daar niet meer zo snel klitten in kunnen komen. Ik ben erg blij met je aanpak. Je blijft rustig maar bent wel kordaat en geeft duidelijke aanwijzingen! Kortom ik ben heel erg tevreden
Tot een volgende keer!
Groetjes,
Meike
Kristina Cueva
08-04-18 18:31:23
Dank Corine voor de goede zorg van Bubbles (pers kat). Zij moest helaas geschoren worden maar vond het fijn dat je aan huis kon komen.
Ik vond het ook fijn dat je wist hoe je haar kon vast houden om zo spoedig mogelijk en het scheren zo efficient mogelijk te doen.
Ik heb het helaas ook anders meegemaakt.

Super dat je snel reageerde en dat wij snel een afspraak konden maken.

Goed werk en Bubbles is helemaal happy!

Dank! Kristina
Bas Berg
28-03-18 11:46:09
Corine heeft mijn langharige kat een hele goede knipbeurt gegeven. Nadat ik er zelf niet meer uitkwam met de klitten heb ik de stoute schoenen aangetrokken om professionele hulp in te schakelen.

Na een uurtje was Finn weer helemaal geknipt en geschoren. En helemaal klitvrij. Hij heeft de beurt goed doorstaan en heeft er geen trauma aan overgehouden.

De volgende keer bel ik weer. En ik kan Corine aan iedereeen aanbevelen.
Lilian bruggeman
28-03-18 10:58:51
Hoi Corine, Skittle heeft niets overgehouden aan de radicale trim en scheerbeurt. Lotte herkende hem niet meer dus die heeft 1 dag gegromd als Skittle in haar buurt kwam. Maar alles gaat prima en met zijn snel klittende ondervacht is het heerlijk voor hem om in ieder geval een geschoren buik te hebben. Bedankt en tot de volgende keer.
Groetjes,
Lilian
Rowie Koelen
23-03-18 17:23:42
Hoi Corine, bedankt voor de deskundige en fijne trim beurt. Ik vond het erg goed gaan voor de eerste keer. Panty was na 2 minuten alles weer vergeten en Milou was naar een uurtje op haar eigen veilige plekje ook zo weer de oude. Ik ben erg tevreden over de gehele trimbeurt en vond de adviezen en tips ook erg fijn! Ik ga zeker vaker gebruik maken van je professionele service.

Groetjes Rowie
Diana Keessen
20-03-18 17:35:09
Hey Corine,

Het gaat super met Hailey,ze had even een kwartiertje nodig om bij te komen maar daarna weer helemaal de oude,wat een draak was ze met trimmen,elke verslapping van onze kant, was voor haar een reden een poging te doen om te ontsnappen,maar je wist duidelijk heel goed wat je deed en door mij ook goed te instrueren was de klus best wel snel geklaard,ook super dat je zo snel terug belt nadat ik online een verzoek had gedaan,ik dacht serieus dat duurt wel een paar weken echt top.Ik weet iig wie we gaan bellen voor de volgende keer.

Groetjes Diana Keessen
John Berg
16-03-18 22:25:39
Hoi Corine ,

Ik vond het trimmen erg goed gaan, ondanks dat onze Lisa erg tegenstribbelde. Jij was vakkundig bezig en kon ons alles vertellen wat we wilden weten. Je gaf aanwijzingen wat ik kon doen en je was zelf professioneel bezig met trimmen. Ik was erg onder de indruk van jouw manier van werken , zo zelfverzekerd zo netjes . Ook onze Zinzi , normaal best fel reageerde vrij rustig onder jouw ervaren handen. Petje af en bedankt voor voor alles
Thierry Rossen
12-03-18 12:41:19
Hoi Corine!

Wij zijn erg tevreden over jou komst. Je hebt Tuya lief en rustig behandeld waardoor ze weinig stres had tijdens haar trim beurt.

Erg professioneel en goed advies gekregen.
Zeker een aanrader!

Groetjes,

Thierry & Luna
Marja van Wielink
06-03-18 09:39:01
Beste Corina,

Wat vond ik het spannend om je te laten komen.Voelde voor mij als een soort falen omdat ik het zelf niet kan bijhouden.Maar je hebt me erg gerustgesteld en ook Shena ging je goed mee om.Het scheren was wel heel spannend voor haar .Maar nu ziet ze er weer netjes uit(wel met korte vacht maar ze lijkt net een Leeuwinnetje) Ik merk dat ze heel aanhankeljk is na de scheerbeurt . In elk geval bedankt Groetjes Marja en pootje van Shena
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Klik hier voor evaluaties over het oppas die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.